Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Relaxace - důležitá součást zdravého životního stylu

    3.2.2013, Radka Kapuciánová

    Relaxovat můžete různými způsoby, co ale nadchne zaručeně každého, jsou tolik oblíbené vířivé vany...

    Odpočívejme každý po svém

    Relaxace - slovo, které na nás neustále útočí ze všech stran. Mnoho z nás však pracuje natolik, že si nemáme kdy udělat na relaxaci čas. Nebo jen na to jdeme prostě špatně... Druhů relaxace a uvolnění je hned několik; záleží jen na vás a vašem těle, co vám bude vyhovovat. V zásadě platí, vykonáváte-li aktivní práci, ve chvílích volna potřebujete zklidnit, třeba četbou knihy, luštěním křížovek nebo si dopřejte uvolnění ve vodě. Takové vířivky nejsou na škodu samozřejmě ani člověku se sedavým zaměstnáním. Masážní vany, už podle svého názvu, vám poskytnou skvělou uvolňující masáž, kterou ocení zajisté každý z nás. A nejde zdaleka jen o masáž, kterou mohou nabídnout svým uživatelům.

    Výhody odpočinku ve vířivé vaně

    Firma Sundance Spas, leader ve svém oboru, se proto zaměřila na všechny aspekty, které nám pomáhají cítit se lépe. Hlavní příčinou je kombinace tepla uvolňujícího všechny bolavé svaly a zlepšuje oběh, vztlaku, který uvolňuje klouby a páteř a msaáž. Vedle příjemné koupele a masáže si můžete užít aromaterapie, hydromasážních trysek s vyspělou technologií Fluidix, barev a světel, které napomohou uvolnění, a to vše za podkresu příjemné hudby. Vířivé vany jsou dnes již na vysoké úrovni, právem je tak můžeme zařadit mezi luxusní zboží.

    Sestavte si vířivku na míru

    Pokud se rozhodnete, že chcete investovat do vlastní vířivé vany, máte nepřeberný výběr z jakého můžete vybírat. Vybrat si můžete z několika různých trysek s rozličnými funkcemi, různých reproduktorů (protože bez hudby se vaše relaxace neobejde), ať už výsuvných, klasických či mikro, k tomu máte možnost zvolit si mezi dálkovým ovládáním či ovládáním plovoucím. Novinkou je pak inteligentní sound systém, na který jednoduše napojíte váš iPod s oblíbenou muzikou. Samozřejmostí je pak výběr barvy skořepiny (vnitřku vířivky) i vnějšího obložení. K tomu můžete připočíst možnost koupit si některý z doplňků - nástupní madlo (pro vaši bezpečnost), schůdky, zvedáky krytu, podložku pod nápoje (pro naprostý komfort) a otočný stolek (když ani ve vířivce nevydržíte bez občerstvení). Těm nejmenším je pak jistě zalíbí kačenka Sundance.

    Vybere si každý

    Společnost Aquamarime Spa nabízí ke koupi vířivé bazény různých velikostí. Nejmenší je pro pouhé dvě osoby, klasické velikosti jsou pro čtyři lidi, ty největší až pro šest osob. Ať už si tedy budete chtít pořídit vířivou vanu jen pro sebe a svého partnera nebo naopak pro celou rodinu i přátele, vyberete si.

    Přečtěte si také: