Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Radikální zlepšení kvality života díky osobnímu koučinku

    4.12.2012, Markéta Vocetková

    Proč jsou někteří lidé úspěšní, bohatí, spokojení a jiní ne? Proč mají vše, co si přejí, zatímco jiní dřou na kousek chleba? Možná proto, že mají svého osobního životního kouče, který jim radí, jaká rozhodnutí udělat a jakou cestou jít. A proč jej tedy ještě nemáte i vy?

    Vstáváte každé ráno s pocitem, že máte před sebou další šedivý den, plný povinností, nudné rutiny a už předem tušíte problémy. Asi se to někdy stane každému z nás – den blbec. Ale co když se těch dnů seskupí víc? Když pokračují a vy už máte pocit, že je vaše cesta životem jaksi pokroucená a vede nerovnými uličkami, kde vás nečeká nic příjemného? Nudná práce, samota a nespokojenost sám se sebou. To všechno ovlivňuje náš osud. Ovšem i ten lze s trochou štěstí pozměnit.

    Sílu najdete samy v sobě

    Kvalitní život je rozsáhlý pojem. Pro někoho je podstatná láska partnera, jiný vidí štěstí v penězích a pro dalšího je podstatná harmonie s přírodou. Ať už je pro nás spokojený život čímkoli, není vždy lehké ho dosáhnout. Pokud se dostaneme do problémů, či jen nevíme, jakou cestou bychom se měly vydat, může být tím pravým řešením životní koučink.

    Je to relativně nová metoda poradenství, ovšem o to více účinná. Životní kouč velmi pečlivě vnímá vaše problémy a toky energie, které vámi proudí. Dokáže tak rozpoznat, v čem je vaše největší slabina, co vás trápí nejvíce, ale taktéž dokáže poradit, jak se s těmito problémy vyrovnat. Správnou motivací a podpůrnými kroky dokáže zlepšit sebevědomí jednotlivce, tím ho nabudit k lepším výkonům a tedy i k úspěchu v práci či osobním životě.

    S každým člověkem se pracuje individuálně, neboť každého trápí jiné starosti a potřebuje pomoci v jiném směru.  Zklamané ženy může trápit partner, nezaměstnané neúspěchy v práci. Nemusí se to týkat jen dospělých. I studenti mohou mít potíže se školou, kamarády či rodinou, dokonce i sami se sebou.

    Nespokojenost se sebou samými je častý problém dospívající mládeže i mladých dospělých. Často se jedná o přenesené pocity z dětství, což není pro běžný život zrovna ideální. Po několika konzultacích se pravá příčina objeví a správnými kroky odstraní. Zlepšení a úleva je citelná téměř okamžitě.

    Zlepšete i vy svůj život, objevte harmonii těla i duše a buďte hrdé na to, kým jste. I vy jste jedinečná osobnost a díky motivačnímu životnímu kouči na to dozajista také přijdete.

    Přečtěte si také: