Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Načerpejte novou energii v Beskydech!

    21.11.2012, Radka Kapuciánová

    Vyrazte na víkend do Beskyd. Projděte se po horách, navštivte nedaleké památky, vychutnejte si večeři ve výtečné restauraci a zrelaxujte se v hotelovém wellness.

    Jestli se právě cítíte unavené, není se čemu divit. Podzim se ohlásil a společně s ním zamračenější počasí, brzy se stmívá a tím pádem přichází i ponurejší nálada. Co tedy dělat, když cítíte, že potřebujete vypnout? Rada je vcelku jednoduchá – prostě vypněte. Vezměte si den volna a užijte si třeba prodlouženého víkendu na horách. I tři dny klidu, kdy se budete pohybovat v jiném místě než doma či v práci, vaše tělo velmi ocení a vy se nabijete novou energií.

    Pokud máte rády hory či wellness a řešíte ubytování v Beskydech, už nemusíte dále hledat. Vřele doporučuji krásný hotel, který se nachází na úpatí Beskyd v Čeladné. Je to skvělé místo, odkud můžete navštívit nespočet přírodních či historických památek, Lysou horu, která je chloubou Beskyd, a pokud jste milovníci umění, můžete navštívit některé z nedalekých muzeí a galerií.

    Jestliže si potrpíte na kvalitní gastronomii, hotelová restaurace vám nabídne opravdu delikátní pokrmy, které jsou připravované tak, že si je můžete dopřát, i když jíte jen jídla zdravá či dietní. Pokud dodržujete nějakou speciální dietu, stačí říct obsluze restaurace, která vám nabídne jídlo, na kterém si budete moci pochutnat bez obav.

    Hotel se všemi svými interiéry i exteriéry je přímo ideálním místem pro pohádkovou svatbu. Jestliže tedy váš den D teprve přijde, prozkoumejte celé okolí hotelu a přesvědčte se o tom na vlastní oči. Hotel disponuje hlavním sálem restaurace, kavárnou, kouzelnou zimní zahradou, romantickou letní terasou, samozřejmě parkovištěm a jako každý lepší hotel nabízí masáže přímo v budově a také wellness centrum. Při rezervaci ubytování se můžete rozhodnout, jestli využijete některého z nabízených ubytovacích balíčků a jestliže vám nebude žádný vyhovovat, hotel vám na vaše přání zhotoví balíček na míru.

    Samy uvidíte, jak víkendový odpočinek v horách udělá divy. Po takové relaxaci se budete opět cítit plné energie, což se projeví i doma a v práci.

    Přečtěte si také: