Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nechte se unést atmosférou vinného sklípku!

    18.11.2012, Radka Kapuciánová

    Chcete tip na výlet? Chcete se podívat na místo, které má krásnou atmosféru, kam se můžete vydat s partnerem, rodinou, sejít se s přáteli…? Pak navštivte vinný sklípek!

    Chcete tip na výlet? Chcete se podívat na místo, které má krásnou atmosféru, kam se můžete vydat s partnerem, rodinou, sejít se s přáteli…? Pak navštivte vinný sklípek! A co takhle jeho návštěvu spojit s jízdou na kole? Je to skvělý tip na výlet s vašimi blízkými, který si můžete prodloužit návštěvou nepříliš vzdáleného Lednicko-valtického areálu a nádherným zámkem a zahradami, nebo si protáhněte tělo při fotbalu či tenisu, které se nachází v sousedství.

    Jestli to do vinného sklepa nemáte zrovna blízko, tak sem vyražte autem, a abyste si užili ochutnávky místních kvalitních vín, zarezervujte si v některém z okolních penzionů jednu noc. Ráno pak můžete bez starostí ohledně alkoholu v krvi klidně vyrazit zpět domů. Přímo nad vinným sklípkem je připraveno ubytování až pro 15 osob, mnoho dalších ubytují okolní penziony. 

    Vinný sklep je místem, kde můžete zažít mnoho krásného. Sejít se se starými přáteli, dozvědět se třeba i něco nového o pěstování a uchovávání vína, posedět, popovídat  si a ostatními... Vše hlavně v klidu a pohodě, to je pravý relax! A zkusit můžete třeba i udělat nový rekord ve vypitém alkoholu - vinný sklep totiž vyhlásil soutěž, která spočívá v tom, že která skupina návštěvníků vypije za celý večer průměrně 3,84l vína na osobu, má kompletní pobyt zadarmo a navíc ještě dostane památný diplom jako ocenění za nejlepšího konzumenta.

    Nebo také můžete využít jiné nabídky - přijeďte do vinného sklípku devětkrát a desátou návštěvu máte zdarma. To je nabídka, která se neodmítá. 

    Abyste věděli, co vás čeká a nemine, a co se ve sklípku událo před Vaší návštěvou, podívejte se na internetové stránky, kde najdete informace o slušném chování v lokálu a nejrůznější statistiky, rekordy a kuriozity. Dočtete se zde i několik informací o originálních akcích, které se ve sklípku udály.

    Tak se přijďte podívat do sklípku plného výtečných vín, kde Vás bude po celý večer bavit obsluha podniku. 

    Přečtěte si také: