Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zabavte se v práci skvělou online hrou!

    12.11.2012, Markéta Vocetková

    Každý má někdy čas nazbyt a nevíme, co si s ním počít. Řešením jsou zábavné online hry,které nám zpříjemní chvíle nic nedělání. Objevte jejich kouzlo i vy.

    Asi každému z nás se někdy stalo, že se nudil doma u počítače, v práci či ve škole. Jsou to nepříjemné chvíle volna, kdy nemáme zrovna nic na práci, koukáme na hodinky a v duchu je posouváme dopředu. V takovou chvíli obvykle vytáhneme knížku, noviny či křížovku, abychom alespoň nějakým způsobem strávily čas, kterého máme v danou chvíli přebytek. A protože čas je věc záludná, utíká, když ho potřebujeme a vleče se, když ho máme nazbyt, je příjemné mít činnost, která nás v takové situaci zabaví.

    Zabavte se kdykoliv a kdekoliv

    Sedíme za počítačem a v době volna surfujeme po internetu. Koukáme se, kdo přidal jaký příspěvek, čteme si články na stránkách bulvárních magazínů a hledáme rozptýlení. Pokud vás už tyto aktivity omrzely, včetně hraní karet solitére, vyzkoušejte něco nového. Například zábavné online hry, které se spouští přímo v internetovém prohlížeči a díky jejich chytlavému příběhu a jednoduchému ovládání se do nich zamilujete při prvním spuštění. Na stránkách se hrami naleznete nejen online hry, ale také kvalitní akční hry pro náročné hráče, které nebaví strategické hry a přemýšlení. Nejlepší na těchto hrách je fakt, že je můžete hrát prakticky kdekoliv, kde máte připojení na internet – v práci, doma, v kavárně či ve škole.

    Postavte si své vlastní letiště, starejte se o odlety letadel, stavte přistávací rampy a hangáry. Užívejte si moc, kdy můžete rozhodovat o osudech lidiček před sebou ve hře. Vstupte do světa fantazie a poznejte kouzla a magii tajemných bytostí. Starejte se o bylinky a svou zahrádku a radujte se z každé maličkosti. Nebo vás láká ruch a zářivá světla velkoměsta? Tak si jedno postavte a buďte jeho pánem. Ve světě her je možné vše, můžete si zde tvořit, jakýkoliv život se vám zlíbí. Mějte práci svých snů, pohádkový palác či to nejdražší auto.

    Hry už dávno nejsou jen záležitostí dětí. Je to skvělá alternativa pro trávení volného času. Popusťte i vy uzdu své fantazii!

    Přečtěte si také: