Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Atopický ekzém nyní zvládnete bez obtíží

    6.9.2012, Markéta Vocetková

    Onemosnění kůže může potkat každého z nás, jak naše děti tak nás samotné. Jak jej nejúčiněji vyléčit?

    Mohlo to postihnout vás, když jste byli malí či vašeho nejlepšího kamaráda.  Nepříjemné svědění v loktech, přeschlá pokožka a nepříjemná vyrážka,která se projevovala více, než je zdrávo. Může se projevit kdekoliv na těle, obvykle jako reakce na vnitřní vlivy tedy na konzumaci určitých potravin či na základě vnějšího podnětu – prachu, zvířat…

    Vypořádejte se s onemocněním účinně

    Svědění kůže není jen jedním symptomem. Atopický exém se často projevuje společně se sennou rýmou, alergiemi a astmatem. A že to je onemocnění docela běžné, potvrzují i lékaři a čísla statistik. Projeví se u každého jinak. Nejčastějšími projevy je přeschlá pokožka, zduření kůže, které velmi svědí. Pokud si vyrážku rozškrábáme, máme zaděláno na problém. Okamžitě se objeví bolestivé krvavé puchýřky, které po sobě zanechají pouze nevzhledné jizvy. Otevřené rány jsou navíc náchylné k infekci, obzvláště u malých dětí, které si rády ručky a krček škrábou

    A jestliže se do styku s ekzémem dostaneme, jak jej léčit a ošetřovat?  Nejlépe je vyloučit dráždivé podněty ze svého okolí a jídelníčku, pravidelně o kůži pečovat a jíst lékařem předepsané medikamenty pro zvýšení účinnosti prevence.

    Pro tyto situace a samotné ošetření ekzému slouží ryze český výrobek Chickoderm. Řada tohoto produktu byla speciálně vyvíjena pro léčbu ekzému malých dětí ale i dospělých. Řeší také problémy suché pokožky a účinně zmenšuje vrásky díky zvláčňujícímu obsahu. Ošetření pokožky tímto produktem je velmi vhodné i z hlediska složení. Gel ani krém nepálí, je vyroben z výtažků čekanky a další směsi tříslovin z bylinek, které mají blahodárný vliv na odstraňování kožních defektů.

    Dětský ekzém ošetřujte speciálními koupelemi a poté produkty z výše zmíněné řady. Čekanka vašemu dítěti pomůže, kůže se bude rychleji regenerovat a méně svědět.  Správným typem ošetřování se kožní ekzém může ztratit úplně. Obvykle nás trápí do puberty a poté odezní. Ve výjimkách se nás drží i v dospělosti. Vždy jej však můžeme alespoň zmírnit.

    Vetrisol, společnost vyrábějící Chickoderm nabízí spoustu výrobků, chránících naše zdraví. Osobně doporučuji přípravek ixoderm  proti klíšťatům či DMAE pro zlepšení koncentrace. Vyberte si i vy ten správný produkt pro vaše zdraví.

     

    Přečtěte si také: