Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Prázdniny ještě nekončí!

    28.8.2012, Markéta Vocetková

    Prázdniny nemusíte trávit jen u moře či v kempu. Užijte si relax v lázních!

    Léto, čas prázdnin a dovolených, úžasné období, kdy se regenerujeme ze špatných nálad a depresí zimních dnů. Užíváme si pláží a výletů na hrady a zámky, jezdíme do kempů či sjíždět řeky. Léto je mezi lidmi asi nejoblíbenějším obdobím roku, prožíváme v něm své letní lásky a vzpomínáme na něj během zbytku celého roku. Ovšem někdy se nám nepovede získat takovou dovolenou, jakou chceme…

    Dovolená nemusí být nutně jen u moře

    Doba není zrovna příznivá. Bojíme se o práci, stresujeme se a počítáme každou korunu, hledáme akce, abychom ušetřili. I přesto si však musíme něco odříct. Ve spoustě rodin je tou věcí například dovolená. Odříkat si ji ovšem nemusíme úplně. Pokud zrovna nemáte desetitisíce na rozhazování, zpříjemněte si léto alespoň rehabilitačním či wellness pobytem v lázních. Například pobyt v Luhačovicích, který je příjemnou alternativou dovolené. Lázně jsou vhodné pro člověka v každém věku, předsudky o tom, že jsou vhodné jen pro důchodce, jsou zbytečné. Vhodné jsou pro páry i jednotlivce, záleží na tom, zda hledáte romantický víkend ve dvou či jen odpočinek pro sebe a své nervy.

    Lázně Luhačovice jsou vhodné i pro léčebné pobyty. V Luhačovicích se specializují na léčbu přírodními zdroji, například minerální vodou (Vincentkou). Ta je nenahraditelná při léčbě dýchacích cest, zažívacího ústrojí či otylosti. Pokud využijete kúry se sirnými prameny, vyléčíte si kožní problémy a pohybové ústrojí. Ubytování hledejte například v domě HUBERT Lázně Luhačovice, který je vybaven vlastním balneem a rehabilitačním bazénem. Nachází se v blízkosti lázeňského města Luhačovice. Zkušení lékaři a odborníci zde nabízí mnoho relaxačních a rehabilitačních procedur - galvanické koupele, různé druhy elektro a magneto-terapie, perličkové koupele.

    Splňte si i vy sen o letní dovolené a nechejte rozmazlovat své tělo stejně jako svou duši. Do pracovního shonu se vám hned bude vstávat lépe.

    Přečtěte si také: