Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Romantický vaíkend pro dva podle vašich představ

    22.8.2012, Markéta Vocetková

    Letní dovolená nemusí být strávena nutně u moře či jezera. Pokud mnemáte moc času či peněz, zvolte variantu víkendu pro dva podle vašich představ...

    Léto téměř končí, máme necelé dva týdny do začátku podzimu. Většina Čechů si už vybrala svůj díl, letní dovolené a strávila ji v příjemném rodinném kruhu, na písečných plážích u moře či v tuzemsku na břehu řeky či rybníka. Je zde ale spousta lidí, obvykle těch mladších, kteří se kvůli nedostatku času či nedostatku finančních prostředků toto léto nedostali ani na malou dovolenou.

    Víkendový pobyt pro dva jako ideální řešení

    Víkendové pobyty pro dva jsou ideálním řešením pro mladé páry, které si nemohou dovolit drahou dovolenou u moře či pro manžele, kteří sice dostatek peněz mají, ale chybí jim čas. Víkend pro dva je možností, kterou lze využít i několikrát do roka. Můžete tak na dovolenou jezdit nejen v létě ale i během celého roku. Obvykle takovéto pobyty nabízí slevové portály, za zvýhodněné ceny a můžete si tak užít romantiku častěji, než jednou za rok.

    Nejvíce oblíbená místa jsou na pohádkových zámcích, kde si pár připadá, jako vrchnost, v centrech krásných měst či v luxusních hotelech. Víkendové pobyty bývají taktéž spojené s wellness procedurami, masážemi a relaxem celkově. Jde o to se uvolnit, udělat si alespoň trochu času pro sebe a najít ten správný moment, kdy zpomalit a užívat si jen přítomnost partnera.

    Víkendové pobyty nejsou vhodné jen pro dovolenou, ale také pro obnovu partnerských vztahů. Máte s partnerem problémy? Hádáte se? Změňte prostředí a uvidíte, jak se voda projasní. Člověk není stroj, nedokážeme žít ve stereotypu. Za chvíli bychom si připadali jako v karanténě. Víkendový pobyt pro dva se stane vítanou změnou v běžné rutinní činnosti všedních dnů.

    Objevujte krásy České republiky, jezděte do starobylých zámků a krásných hotelů, relaxujte a celkově zpomalte své tempo. Změnu uvidíte okamžitě jak ve svém osobním životě, tak v tom pracovním. Uvolněte se, a užijte si víkend…

    Přečtěte si také: