Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Milovníci exotiky pozor! Představujeme Maledivy

    13.6.2012, Radka Kapuciánová

    Teplo, sluneční paprsky, moře, krásné počasí, písek drolící se mezi prsty… Také máte rádi dovolenou u moře? Asi každý z nás se těší, až si bude moct sbalit kufr a vyrazit na letiště vzhůru za klidem či zábavou do zahraničí.

    Pokud už vás nudí země jako Chorvatsko, Řecko či Itálie a chtěli byste se podívat někam za exotikou, vřele doporučuji zájezd na Maledivy. Tento souostrovní stát se nachází na jihu Asie v Indickém oceánu. Maledivy se mohou pyšnit tím, že zde mají celoročně stálou teplotu okolo 30 stupňů Celsia, tedy krásně teplého počasí ideální pro ty, kteří se na teplo těší celý rok.

    Výhodou pro nás Čechy je, že velmi pěkné zájezdy na Maledivy nabízí německé cestovní kanceláře, které jsou známé tím, že za dobrou cenu vám jsou schopny nabídnout opravdovou kvalitu a vy si pak můžete svoji dovolenou užít naprosto bez starostí. Nevýhodou těchto kanceláří jsou odlety z Německa, ale pokud vám nevadí trocha cestování navíc, ušetřené peníze se vám na dovolenou jistě budou hodit.

    A pokud chcete ušetřit ještě trochu více, pořiďte si tzv. zájezd last minute, kdy na vaši dovolenou odletíte několik málo hodin až dní po zakoupení zájezdu. Dovolená na poslední chvíli se tedy rozhodně vyplatí obzvláště pro rodinnou peněženku.

    Uvidíte, jak stejně jako ostatním turistům i vám Maledivy skutečně učarují. Stálé počasí, moře a nepřeberný počet možností jak ke sportům, odpočinku, tak i zábavě. Tyto kouzelné ostrůvky nabízí ubytování v mnoha typově odlišných resortech, které nabízí snad od všeho něco. Některé jsou ideálními pro rodiny jiné zase pro páry. Všeobecně platí, že jsou Maledivy naprosto perfektním místem pro potápěče a také na plavání.

    Pokud si potrpíte na luxus, na Maledivách se vám ho dostane hojně. Můžete se nechat rozmazlovat na havajské masáži, zajít si do lázní, lenošit v privátním bazénu, popíjet koktejly, povečeřet se svou drahou polovičkou na pláži při západu slunce či cokoliv jiného, co se vám zachce.  Maledivy jsou zkrátka a dobře fantastickým místem pro vaši nezapomenutelnou dovolenou…

    Přečtěte si také: