Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Návrat ztraceného sebevědomí

    10.11.2013, Kateřina Ondíková

    Ať si říká kdo chce co chce, sex hýbe světem. Postelové hrátky jsou alfou a omegou každého vztahu. Aby byli partneři spokojení, musí najít kompromis ve společném soužití. U milování však kompromisy nepřicházejí v úvahu. Tam si jednoduše musí sednou dva (popřípadě více lidí) na první dobrou. Aby vaše skotačení pod peřinou stálo za to, musíte si s klidnou hlavou pomoci i v situacích, kdy ne všechno běží podle plánu.

    Ženy to mají na světě jednoduší, říká se. Až na porodní bolesti! Pokud najdou pro společnou cestu životem toho pravého prince na bílém koni, mají vyhráno. Avšak i v tom nejrůžovějším vztahu pod sluncem mohou nastat problémy. Pokud jsou to mezilidské konflikty, pak pomáhá komunikace. Jedná-li se však o zdravotní komplikace, pak musíte společně vyhledat lékařskou pomoc.

    Muži jsou od přírody ješitní! Mají stále pocit, že nám ženám musí dokazovat, jak moc jsou dobří. V posteli to platí dvojnásob. A známe to. Čím víc se snažíme, tím méně se dostavuje tížený výsledek. Naopak! U ženského pokolení těžko odhalíte na první pohled míru vzrušení. U mužů jsou signály jasné na první pohled! Ženy jsou rozené herečky od přírody a důkazem jsou filmy pro dospělé. Pánové však svoji chvilku slávy neumějí ošálit, i kdyby chtěli sebevíc.

    Mužem každým coulem

    Potýkáte-li se společným intimním problémem v podobě minimální doby kopulačních pohybů, pak nezoufejte. Především v tom svého partnera nenechávejte samotného a přistupte k celé věci racionálně. Ať vás ani nenapadne vyčítat, nedej bože použít úšklebky! Vzpomeňte si na sama na sebe a představte si vaše pevné trojky v mužském těle. Problém pojmenovaná předčasná ejakulace může zastihnout jakéhokoli muže. Mýlíte se, pokud si myslíte, že vašeho partnera se to netýká! Nezáleží na věku, postavení ani barvě pleti.

    Samozřejmě u nezkušených jedinců je na vině velká míra vzrušení, kterou nejsou schopni ukočírovat. Filmy pro dorůstající mládež jsou tím správným vykreslením celé situace. Vše je hotovo dřív, než si dotyčný uhrovitý chlapec stačí rozepnout kalhoty. Na vině však můžete být stres, životní styl i podlomená psychika. Samotné pochopení a vlídné slovo od partnerky nestačí. Zkuste se porozhlédnout po alternativách, jak se s tímto ošemetným problémem, který je noční můrou mužského pokolení, zatočit!

    Příroda nám může nabídnout různé druhy alternativních možností v podobě bylinek a rostlin. Pokud však raději vsadíte na jistotu, pak má pro vás farmaceutický průmysl dobrou správu! Léky na předčasnou ejakulaci můžete koupit v běžném prodeji. Doporučovaným lékem na našem trhu je dapoxetine na předčasnou ejakulaci. V návodu se dočtete více o správném užívání, nápomocni radami vám budou jistě i samotní lékárníci. Pokud však nechcete ponechat nic náhodě, pak je dobré vyhledat odborníka! Samotná předčasná ejakulace může být předzvěstí vážnějšího zdravotního problému. Jako prevence jsou všeobecně doporučovány kegelovy cviky na předčasnou ejakulaci. Udělejte pro sebe a svůj dobrý pocit z milování maximum a užívejte si každou minutu na plno!

    Přečtěte si také: