Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Milostný trojúhelník - jak z něj vyváznout se zdravou kůží, ale i duší

    6.2.2013, Markéta Vocetková

    Ne vždy jsou naše partnerské vztahy růžové. Můžeme se dostat do situace, kdy bojujeme o našeho vysněného partnera s konkurencí jiné ženy nebo naopak dva muži mohou soutěžit o nás. Nikdy to není jednoduché a téměř vždy to zamíchá vztahy kolem vás.

    Život je nádhernou věcí. Přináší nám požitky i starosti a záleží jen a jen na nás, jak se s nimi vypořádáme. Můžeme žít naplno, najít si dobrou uspokojující práci a stálého partnera. A i když není každý den prosvícen sluncem, můžeme věřit, že vždy bude lépe. A to platí i v lásce.

    Když se zamotá láska

    Zamilovat se a být šťastná je přáním každé ženy. Když už potkáme svůj vysněný protějšek, vše vypadá růžově. Ovšem co když se objeví někdo třetí? Po dlouhodobějším vztahu, kdy se s partnerem znáte jako své boty, je logické, že nás začne lákat vůně neznámého, najednou nás přitahuje naprosto jiný typ mužů. A aférka je na spadnutí. Už záleží jen na nás, jak se s ní vyrovnáme. Podlehnout vášni? Ubránit se? Důsledky to může mít katastrofální.

    A neplatí to jen v situacích, kdy už partnera máte. Představte si situaci, kdy se o vaší přízeň snaží váš dobrý přítel. Máte ho ráda, celkem se vám i líbí, ale něco tomu chybí. Ta kouzelná jiskra, která v nás zapaluje touhu po muži jako po partnerovi. Nelehká situace vyžadující obrovské množství diplomatického cítění a empatie.

    Ať už chcete nebo ne, odmítnutím jej zraníte. Je i celkem pravděpodobné, že s vámi přeruší kontakt a přátelství nadobro vyprchá. Je pouze na vás a vašich povahách, jak se s tím smíříte. Když tomu dáte čas, máte jistou naději, že vaše přátelství tuto krizi přežije a bude dále pokračovat. Dejte si ovšem pozor. Jestli svého přítele odmítnete, vyhněte se v nejbližší době jakýmkoli vztahům. Poranila byste jeho ego víc, než si myslíte.

    A jestliže už ve vašem životě hraje roli jiný muž, nevystavujte ho příliš na oči. Jednou z nejhorších možností je situace, kdy se vám líbí nejlepší kamarád zmíněného. Neštěstí a milostný trojúhelník jsou na světě. On miluje vás, vy milujete jeho přítele. Vzhledem k jejich kamarádství je nekorektní, abyste spolu něco měli. O to více vás to obvykle k sobě táhne. A co pak?

    Z této šlamastiky je nejlepší utéci a neohlížet se. S oběma si promluvit a v rámci své cti a jejich přátelství se na čas přestat vídat. Když hlavy vychladnou, už není tak těžké se bavit se zmíněnými a možná se této situaci i zasmát.

    V žádném případě milostné trojúhelníky i běžné problémy ve vztahu neřešte pod tlakem emocí či za pomoci rad svých známých. Soukromé věci bychom si měli řešit jen a pouze s těmi, kterých se to týká. Vyhnete se zbytečným pomluvám a mylným domněnkám. Vždy postupujte s citem a buďte vstřícní. Myslete srdcem, ale také hlavou.

     

    Přečtěte si také: