Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Seznamka Jiskření aneb pomocník při hledání vaší lásky

    17.11.2012, Kateřina Ondíková

    V dnešním uspěchaném hektickém světě není nic zadarmo. Úspěch je na úkor času, případně stresu. Rodina je vymodleným snem. Lidé se uchylují k životu o samotě-tzv. single. Po nocích se jim stýská, večer na ně nikdo doma nečeká. Úhybným manévrem pro jejich omluvu sebe sama za svůj osamělý život zní z jejich úst něco ve smyslu vlastního rozhodnutí. Co zkusit opravdu žít, najít svou chybějící část, svou lásku?!

    Láska znamená štěstí. Ne vždy, ale většinou to tak bývá. Cesta za tím pravým nebo pravou nemusí být vždy jednoduchá. Pokud je tu ovšem možnost si celý proces ulehčit, proč ne. Pokud pracujete od nevidím do nevidím a jedinou vaši kulturní akcí je večeře s obchodním partnerem, pak nemůžete čekat, že do muže vašeho života vrazíte v sále kina. Nedostatek času obecně je největší nepřítel při seznamování.

    Vystřídala jste snad všechny kamarády svých kamarádek a odmítáte seznámení s mužem hned po první textové zprávě s pravopisnou hrubkou?. A naopak pány odrazují od seznámení se ženou slečny, plánující po prvním rande společné bydlení a jména pro potencionální potomky?. Zkuste se zamyslet, co opravdu hledáte. Ideální partner neexistuje, jak všichni víme. Ale hodnoty, které od protějšku očekáváme, máme dávno jasné. Důvěra, spolehlivost, inteligence…

    Jiskřením to začíná...

    Znáte ten pocit motýlů v břiše, rozklepaná kolena a odpočítávání každé minuty do shledání s milovanou osobou?. Přihlouplý úsměv vykouzlený zamilovanou textovou zprávou?. Být zamilován je ten nejopojnější pocit na světě! Nic se nevyrovná lásce. Ne nadarmo se vypráví pořekadlo o lásce, jež hory přenáší. První počátky vztahu jsou vždycky ty nejkrásnější. Pocity, které bychom si měli pamatovat po celý zbytek života a vzpomínat na ně v těžkých chvílích.

    Pokud se rozhodnete využít pomoci při hledání lásky internetovou seznamku, je nutné se držet jasných pravidel. Celé desatero úspěšného seznámení online pro nás připravili samotní zakladatelé seznamky. Lukáš s Marií jsou profesionály ve svém oboru. Jejich zkušenosti se smart dating využívají denně při radách svým klientů. Prozradí nám správné vytvoření profilu, naučí správně komunikovat a připraví nás i na budoucí rande. Škola seznamování je samozřejmostí.

    Této jedinečné online seznamky může využít každý, kdo hledá seznámení. Minimální věková hranice uživatelů je stanovena patnáct let. Seznamka Jiskření je jednoduchá, účinná a především se můžete spolehnout na uchování svého soukromí. Nikdo nikdy neví, kde na něho láska čeká. Neotálejte a pojďte štěstí naproti!

    Přečtěte si také: