Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vylepšete kvalitu a délku sexu

    2.11.2012, Komerční sdělení

    Každý z nás by chtěl určitě prožít milování co nejpříjemněji s délkou kolem 15 minut, jenže to je téměř nemožné. Je opravdu náhoda, pokud se v posteli sejdou 2 lidé se stejnou sexuální výdrží. Pro muže dochází akorát ke snižování ega a ženy si naopak neustálým připomínáním přestávají svých protějšků vážit. Jak teda na to?

    Hlavně ať to klouže

    Možná to zní vtipně, ale je to pravda. Mnoho žen má s vlhkostí problém, a tak se do nich partner dostává velmi bolestivě tzv. nasucho. Výsledkem sexu nasucho je to, že má partner odřený penis a partnerka nechce o sexu několik dní ani slyšet. Pokud je muž opravdu nadržený, pak k orgasmu dojít může, ale následky jako odřený penis a nechuť partnerky jen tak rychle nezmizí. Pro sex je opravdu hodně důležité, aby byla partnerka dostatečně vlhká. Partner k vlhkosti také trochu přispívá, ale vše závisí hlavně na partnerce.

    Některé dívky a ženy jsou vlhčí od přírody, některé naopak vlhkost postrádají. Ta se dá samozřejmě vylepšit předehrou, kdy dochází k dráždění partnerky. Pro některé ženy ale ani tohle nezabere. Pokud máte problémy s vlhkostí, pak si jednoduše zakupte lubrikační gel v tomto online sexshopu. S lubrikačním gelem bude sex mnohem příjemnější. Průnik a přirážení bude snadné. Důkazem toho je např. anální sex, který u většiny páru bez lubrikačního gelu nelze provozovat. Zadeček partnerky totiž sám od sebe nezvlhne, protože není pro sex primárně určen. S lubrikačním gelem je však anální sex jednoduchý a příjemný - a to pro oba.

    Gel pro znecitlivění penisu

    Někteří muži opravdu po minutě sexu končí. Většina žen to chápe, ale pokud se dlouho nevidíte nebo trávíte krásný večer s romantickou večeří, potom na to jdete a je po pár minutách konec, nepůsobí to zrovna romanticky. Naštěstí existují lubrikační gely, které u mužů potlačí pocit vzrušení. Stačí tak potřít penis, chvíli počkat a pustit se do milování. Pro partnera to bude samozřejmě velmi příjemné, ale nebude pociťovat takové vzrušení jako předtím. Přesně to vzrušení, které mu nedovolilo vydržet déle než minutu.

    Muži mají rádi mokro. Jejich penis má ve vagíně mnohem více prostoru, a tak nedochází k takovému vzrušení. Malý prostor znamená větší vzrušení a rychlejší konec. Proto např. pří análním sexu muži vydrží kratší dobu než při sexu normálním. S lubrikačním gelem však dochází ke snadnému průniku a k prostoru, který ocení každý muž.

    Pokud chcete prodloužit a vylepšit sexuální akt, potom si určitě zakupte přírodní lubrikační gely. Sexshop1.cz momentálně nabízí akci, kdy si můžete pořídit komplet 4 lubrikačních gelů za 299 Kč. Dva jsou s tlumícím efektem, jeden je pro zkvalitnění orgasmu a jeden je neutrální, tedy pro zvýšení kluznosti. Všechny tyto gely patří mezi nejkvalitnější v Evropě. Jsou přírodní, takže je můžete použít i při orálním sexu. Všechny gely byly testovány zdravotním ústavem a nad přípravou dohlížela katedra farmacie v Hradci Králové.

    Přečtěte si také: