Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Milenkou proti své vůli!

    30.8.2012, Kateřina Ondíková

    Máme místo kladné odpovědi na žádost o romantickou večeři chtít vidět občanský průkaz? Nebude to vypadat minimálně neuctivě, případně rovnou vdavekchtivě?! A co teď po novele těchto osobních dokladů, když už v nich rodinný stav ani není povinně obsažen?! Co potom! Nahrává to všem těm záletníkům akorát do karet anebo jich zůstane stejný utajený počet, ten samý co úzkostlivě tvrdí, že by matce svých dětí v životě „nezahnul“?!

    Kdyby muži uměli mluvit pravdu, svět by byl čitelnější a nebylo by tolik zdrcených a znechucených ženských jmen. Věřte mi nebo ne, aniž vy sama pátráte po rodinném stavu své lásky na pár nocí, nebo nedej bože stabilního vztahu, je to případ hodný Sherlocka Holmese. Občas tak blafují a dělají takové podrazy, že ani pokerový hráč by se za jejich tvář nemusel stydět. A je pak jen otázkou času, kdy se jejich lži dostanou na světlo světa.

    Pamatuje ty si ten zamilovaný pocit, když potkáte toho pravého? Nebo se vám minimálně v tu chvíli jako pan Božský zdá! Ten opojný až návykový opar v celém těle, kdy stačí pouze na něho pomyslet, a můžete se rozplynout blahem? Copak by vás z té chvíli napadlo, že slova, jež vypouští z úst, jsou jedna velká lež?! Asi těžko! Uplyne pár měsíců a vy byste ráda posunula vztah někam dál. Viděla jeho byt a prošmejdila každý temný kout. Zašla s jeho přáteli na pivo či víno, ve kterém je pravda. A z čista jasna se probudíte z vašeho snu. Najednou na něho uhodíte (možná jen z legrace) a celé ty dlouhé měsíce zalité růžovou barvou se zhroutí, jak domeček z karet. Co vám pak zbude? Slzy. Jeho, vaše. Žadonění a prosby a odpuštění.

    Když vaše srdce jen tak neobměkčí, zkusí výmluvy všelijakého typu. Od jeho zlé ženy bez špetky pochopení (typicky chlapská logika - proč by žena svému muži měla odpouštět zálety!) až po ženy vážně nemocné. Případně jsou i takoví jedinci mužského pohlaví, kteří vám s úsměvem na rtech nabídnou setkání se svou ženou se slovy, že by jí to jistě nevadilo… To je pak na čase raději změnit telefonní číslo a vyměnit zámky dveří, pokud je ten bastard majitel klíčů od vašeho teritoria v podobě bytu.

    Ale samozřejmě mohou existovat výjimky. Ale kolik těch gentlemanů znáte?Ale abychom nehanili jen mužské plémě! Rozhlédněte se v pátek večer ve svém oblíbeném baru. Možná vám nebudou stačit prsty na rukou k počítání zadaných dam a slečen, kterým flirtování, případně sex na jednu noc způsobuje tak vysoký adrenalin a potěšeni, jako většině smrtelnic nákup drahých bot. Zajímalo by mě, kolik z nich dává ráno falešná čísla na svůj mobilní telefon a spokojeně se vrací do postele svého životního partnera…

    Přečtěte si také: