Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Svatba na klíč

    23.4.2010, Tomas Huček

    Svatba patří bezesporu ke klíčovým okamžikům života každého jedince. Mělo by se jednat o nejšťastnější chvíli našeho života. Bohužel přípravy a všechen shon kolem svatby znamená pro většinu svatebčanů ohromný nápor na psychiku a zdraví. Musí zajistit rezervaci místa svatby, rozeslání pozvánek, přípravu hostiny a mnoho dalšího. Na místo překrásných chvil si užívají pekelného stresu a shánění. Nemusí tomu tak však být. Existuje totiž několik firem, které se rozhodly pomoci mladým se svatbou. Nabízí jedinečnou službu, kterou je svatba na klíč.

    Proč bychom vlastně měli přenechat přípravu svatby někomu cizímu? Důvodů je hned několik. Tím prvním je skutečnost, že svatební agentura zná poslední trendy a je schopna vše zajistit. Celou svatbu zrealizuje pro vás podle vašich přání. Ve věcech, u kterých nemáte přehled, vám nabídnou několik alternativ i s jejich výhodami a nevýhodami. Společnosti nabízí vskutku komplexní řešení, jež zahrnuje vytvoření svatebních oznámení a jejich rozeslání, nákup šatů pro nevěstu a ženicha, rezervaci místa svatby, přípravu svatební hostiny a mnoho dalšího. Nabízené možnosti jsou vskutku neomezené a záleží pouze na přání snoubenců a jejich finančních možnostech.

    Velkou výhodou firem, jež se zabývají svatbami na klíč, je cena, za kterou svatbu zrealizují. Pokud dojde k porovnání, za kolik lze svatbu zařídit svépomocí nebo přes agenturu, pak agentura nabízí většinou konečnou cenu o 10 nebo 20 procent nižší. Je tomu především díky spolupráci s dodavateli, takže velkou část věcí nakoupí za nižší ceny, než jsou klasické pultové.

    Svatba probíhá podle jistého harmonogramu a celý průběh a nově vzniklé problémy řeší koordinátor. Jde o zkušeného profesionála, který si ví rady v každé situaci, takže případné komplikace je schopen vyřešit během okamžiků. Jako zodpovědná osoba dohlíží neustále na dodržování harmonogramu, díky tomu si svatebčané mohou užívat jedinečných okamžiků. Svatba na klíč je ve své podstatě fantastická služba, snaží se nabídnout řešení mladým párům, které mají nulové zkušenosti a obrovské obavy z tohoto velikého dne jejich života.

    Přečtěte si také: