Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Sex na prvním rande - ano či ne?

    15.10.2011, Lucie Veselková

    První rande bychom mohli nazvat tokovou pomyslnou sázkou do loterie. Je to setkání dvou lidí, kteří se prakticky neznají, a jen stěží se dá předvídat, jak celá situace dopadne, na druhou stranu je možné ovlivnit, jak se vše bude vyvíjet.

    Jak ženy, tak i muži prožívají určité druhy emocí a je úplně přirozené, že se často necháte ovlivnit tzv. „halo efektem“. Doma se dlouhé hodiny připravujete na první rande, tedy alespoň my ženy ano, a snažíte se o to, abyste udělaly co možná nejlepší první dojem. A již právě zmíněný první dojem dokáže ať již cíleně nebo necíleně ovlivnit dění vašeho rande.

    Na prvním rande, je celkem nesmyslné pouštět se do sáhodlouhých debat. Jen si všimněte, že dotyčný pán většinou ani neregistruje, na jaké téma právě probíhá daná debata, v tom lepším případě, v horším případě ani neregistruje to, co říkáte. Zkuste se ho například zeptat, o čem jste hovořila před pár minutami, v 90% si ani nevzpomene, jeho myšlenky jsou u toho jednoho.

    I přesto, že vám to mužská část populace nepřizná, tak o vás přemýšlí jako o kořisti a je jen na vás, jak snadnou kořistí pro ně budete. Muži mají totiž naprogramováno ve svém mozku býti lovci, a co je pro ně snadnou kořistí, to je absolutně neinteresuje. Pokud tedy dopustíte, aby došlo k sexu již na prvním rande, tak se většinou nesetkáte s odporem ze strany muže - to netvrdím, ale zapříčiníte to, že muž dostane, co chtěl a prakticky již u vás nebude mít co dobývat.

    V případě, že hledáte známost na jednu noc, pak je sex na prvním rande něco, co se neodmítá. Na druhou stranu, pokud hledáte vztah a chcete být pro muže zajímavá a nedostupná - neboť to je to, co mají muži rádi - tak se sexu na prvním rande rozhodně vyhněte. A ať už je vaše touha, či vaše vzrušení jakkoliv velké, v případě vytrvalosti vás úspěch zaručeně nemine.

    Jak již bylo zmíněno, muži jsou prostě lovci a pomyslná kořist, kterou uloví s velkou námahou a úsilím pro ně bude velmi zajímavá a budou si ji vážit.

    Přečtěte si také: