Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Mokrý orgasmus – mýtus nebo skutečnost?

    11.9.2011, Veronika Vycpálková

    Ženy, které ho prožily, tvrdí, že na něj do konce života nezapomenete. Popisují ho jako neskutečně silný orgasmus zakončený výstřikem čiré tekutiny. Mnoho vědců ještě dnes vyvracuje existenci ženské ejakulace, ale toto mystérium bylo popsáno již před dvěma tisíci lety v Kámasútře.

     

    Za klíčový bod k dosažení mokrého orgasmu je považován bod G

    Nejčastěji se dá ženu přivést k mokrému orgasmu nebo také squirtu pomocí intenzivní stimulace bodu G. Tento orgasmus by měl být naprosto odlišný od vyvrcholení běžným drážděním, tedy drážděním vaginy anebo klitorisu. U některých žen ale dochází k ejakulaci i při klasickém pohlavním styku.

    Zdaleka ne všechny ženy jsou schopny dosáhnout ejakulace v takové podobě, jak ukazují pornofilmy. Vědci se domnívají, že při orgasmu každá žena vylučuje určité množství tekutiny. U většiny žen je ale toto množství tak malé, že jej vedle poševního sekretu, který zvlhčuje genitálie při vzrušení, jen těžko rozpoznáme.

    Podle magazínu The Journal of Sexual Medicine z žen, které jsou schopné prožít mokrý orgasmus, dosahuje celých 11 % žen squirtu při klasickém pohlavním styku, a to i bez vyvrcholení, 46% ejakuluje při orgasmu a 41 % při masturbaci.

    Mnoho lidí si myslí, že tekutina, která při squirtu stříká, je moč. Proto se mnoho žen za svou ejakulaci stydí. Již před čtyřmi lety byl proveden výzkum, který dokazuje, že složení této tekutiny se naprosto neshoduje se složením moči.

    Vsaďte na prsty

    Přestože některé ženy dokážou dosáhnout ejakulace také prostřednictvím stimulace klitorisu, nejjistější cestou stále zůstává dráždění bodu G prsty. Bod G byste měli masírovat a zároveň druhou rukou jemně tlačit na oblast mezi pupíkem a venušiným pahorkem, čímž stimulaci zintenzivníte. Pokud se žena bude blížit k mokrému orgasmu, zažije stavy, které jsou připodobňovány k nucení na močení, a poté přijde výstřik.

    Pár kapek anebo fontánka

    Množství tekutiny, které doprovází ženskou ejakulaci, je velmi individuální. Odhaduje se množství až 15 mililitrů tekutiny (muži obvykle vyprodukují 0,2 až 0,6 mililitru ejakulátu).

    Přečtěte si také: