Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Sex s prostitutkou

    7.11.2010, Veronika Vycpálková

    Prostituce je nejstarším řemeslem světa. Prošla světovými válkami, komunismem, přežívá v nábožensky založených zemích i v zemích s diktátorským režimem. Slečny, mladé ženy či dámy lákají muže do svých osidel a mlčky jim nabízejí jízdu jejich života, adrenalin, zkrátka zakázané ovoce, které přitahuje každého „hříšníka“.

    Mnoho žen jen těžko pochopí, co vede muže k tomu, aby ženě platil za sex, a tím spíš v případech, kdy jsou ve fungujícím vztahu.

    Proč muži platí za prostitutky?

    V roce 2000 byl proveden průzkum, kterého se zúčastnilo bezmála 11 tisíc mužů. Každý desátý muž doznal zkušenosti se sexem s prostitutkou. Oproti tomu v průzkumu, který byl proveden o deset let dříve, zkušenosti popisoval pouze každý dvacátý muž.

    Fakta vyplývající z tohoto výzkumu nejsou nijak jednoznačná. Nárůst může spočívat v tom, že komerce stále více sex propaguje - ať už je to sexy reklama na deodorant, nebo automobil - a tím pádem muži mohou mít pocit, že to, co se jim dostává doma, není maximum, a že někde čeká něco lepšího. Druhá strana mince je, že sex je detabuizován, a tak muži o těchto zážitcích mluví podstatně otevřeněji.

    To, co pravděpodobně muže fascinuje, je rozhodně nezávaznost, kterou doma se svou partnerkou nenaleznou. V partnerském sexu se odráží minulost a také problémy, kdežto v sexu s někým cizím není nic, pouze ničím nerušená touha a vzrušení. Muži mohou vyzkoušet věci, na které si se svou milou nedovolí ani pomyslet, natož něco takového navrhnout. Naprosto nezatíženi strachem z reakce své lásky a z toho, aby před ní nevypadali jako zvířata, zkoušejí zrealizovat své nejtajnější erotické sny. Za své peníze mohou žádat takřka cokoliv.

    V dnešní uspěchané době, kdy někteří značně vytížení muži nemají čas na to, aby udržovali jakýkoliv svazek, se raději obrátí na možnosti, které jim poskytne prostitutka, za jejíž služby si zaplatí, spíše než aby celý večer flirtovali v baru s ženou, u které je výsledek nejistý.

    V případě, kdy muži nemají žádný závazek vůči jiné ženě, je jen na morálních hodnotách každého z nás, zdali nám to bude připadat jako nepřípustná zvrhlost, nebo jako něco, co je jen jednou z možností, jak ukojit své sexuální touhy.

    Jsou ale i případy, kdy na muže, který si užívá s kurtizánou, doma čeká s pečení jeho milá. V tomto případě jde o nevěru, o tom není pochyb. Dá se považovat za polehčující okolnost, že šlo jen o sex a nejsou v tom žádné city, jak už to s regulérními milenkami někdy bývá?

    Pro někoho to bude čin naprosto neodpustitelný. Zejména pro ty, pro které je to „špinavá“ záležitost a naprosto odsuzují jakékoliv noční podniky s jejich veškerými možnostmi. Pro někoho to může být snesitelnější, neboť prostitutku může považovat za pouhý „objekt“, s nímž je možno se sexuálně vybít. Univerzální rada, jak se zachovat v situaci, kdy zjistíte, že si váš partner užíval s prostitutkou, ovšem neexistuje.

    Přečtěte si také: