Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Bude svatba, jak se na ni připravit!

    16.12.2012, Radka Kapuciánová

    Jaké zvolit snubní prsteny? A co vás všechno čeká při svatebních přípravách?

    Bude svatba

    Už slyšíte být svatební zvony, vidíte se v těch překrásných šatech, které jste objevila, máte jasnou představu o tom, jak by vaše svatba měla vypadat a probíhat… Ovšem zatím nemáte vybrané to jediné, co vám po svatbě zůstane – snubní prsteny.

    Vybíráme snubní prsteny

    Při dnešní konkurenci na trhu snubních prstenů vám každé dobré zlatnictví i klenotnictví vyjde vstříc. Ať se již rozhodnete pro prsteny tradiční, tj. lesklé ze žlutého zlata, nebo se rozhodnete pro kombinaci několika barev zlata (žluté, bílé, růžové – též se mu říká červené), zalíbí se vám v provedení matném či lesklém nebo jste se rozhodli, že nechcete prsteny ze zlata nýbrž jiného materiálu (ať už vás k tomu vedlo cokoli), máte štěstí. Dnes již není problém nechat si na zakázku zhotovit vaše malé kulaté důkazy lásky z chirurgické oceli či stříbra. Snubní prsteny Praha – zde najdete nepřeberné množství snubních prstenů. Ani snubní prsteny Brno nezůstávají pozadu. Podívejte se do katalogu firem a navštivte to zlatnictví či klenotnictví, které budete mít v dojezdové vzdálenosti. Vřele také doporučuji projít si takovýchto firem více.

    Přípravy jsou teprve před vámi

    Jestliže jste teprve v samých počátcích svatebních příprav a už teď se obáváte toho, jak všechno stihnete zařídit, co, kdy, kde a jak udělat, kam zavolat, na co si dát pozor, pak vězte, že to máte mnohem jednodušší než to měli vaši rodiče – máte internet. Během pár večerů se u hrnku teplého čaje z pohodlí domova dozvíte všechny potřebné informace, např. co si vzít s sebou na matriku. Dostanete mnoho užitečných tipů, řídit se můžete podle kalendáře příprav, který vám zajistí, že na nic důležitého nezapomenete a zároveň že vše bude vyřízeno včas. Pokud jste milovníci tradic a nebo byste jejich alespoň malou ochutnávku rádi měli na své svatbě, pak zabruste do sekce Tradice.

    Výhoda návštěvy svatebního veletrhu

    Pokud máte před vaším dnem D ještě dostatek času, doporučuji navštívit některý ze svatebních veletrhů, kde načerpáte mnoho inspirace, získáte mnoho kontaktů a v neposlední řadě si můžete spoustu věcí  i služeb zakoupit se slevou. Přeji vám příjemné svatební přípravy a hodně štěstí! 

    Přečtěte si také: