Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Oživte svůj sexuální život

    4.9.2012, Markéta Vocetková

    Sex může být krásný i po letech vztahu. S trochou fantazie se nemusí omrzet!

    Už od mládí začínáme poznávat nové protějšky. Sbližujeme se, vodíme za ruce a prožíváme romantické chvilky. Zamilovanost je tím nejkrásnějším obdobím života. Smějeme se a hledáme porozumění. Vyjadřujeme si city nejen slovy, ale i tělem.  K lásce slastné požitky prostě patří.  A sex s někým, koho opravdu milujeme, věříme mu a máme v něj důvěru, je tím nejkrásnějším, co můžeme chtít…

    Kreativita je nadevše

    S partnerem si musíme rozumět jak po psychické stránce tak tělesné. Všichni máme své potřeby, jsme živí tvorové.. Pokud sex nefunguje a konverzace je skvělá, skončíme na bodě kamarádství. Pokud je sex skvělý ale komunikace vázne, také je to problém a rozhodně se to nedá nazývat vztahem. Nastat však může i situace, kdy si ze začátku rozumíme v obou směrech avšak po čase nás milování přestává bavit, je pofiderní a očekávatelné. Máme naučený každý pohyb, předpokládáme, jak dlouho se budeme milovat a kdy.

    To však není vůbec dobře a je celkem předvídatelné, že dříve či později jednoho z partnerů vztah omrzí a bude hledat něco nového, sladšího a lákavějšího. Nudě v posteli však můžete velmi lehce předejít. Stačí být kreativní. Erotické pomůcky jsou pro mnoho lidí tabu. Je to celkem škoda, protože milostný život dokážou velmi příjemně okořenit. Venušiny kuličky ženu leckdy vzruší lépe něž půlhodinová předehra. Leckdy je potřeba postupovat pomalu. Partnera by umělohmotný společník mohl lehce vyděsit, že už není takovým milencem, jako býval.

    Přizvat si však do trojice vibrátor může přivodit blažené pocity nejen vám ale i partnerovi. Uspokojovat se umělohmotným či kovovým společníkem ve společnosti vašeho partnera je vzrušující hrou pro oba partnery. Oblečte si kostýmek policistky či zlobivé školačky. Muži mají skryté touhy a fetiše, které když se stanou skutečností, udělají ze stydlivého muže v obleku lva salonů.

    Velkou parádu udělá i obyčejná paruka. Změňte se z blondýnky na černovlásku a pro partnera budete rázem někdo jiný… Využijte svoje touhy a chtíč na maximum..

    Přečtěte si také: