Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • 5 nejčastějších chyb při sexu

    22.9.2012, Anna Dvořáková

    Mnoho z nás je dělá, aniž bychom si to uvědomovaly. Chyby při sexu jsou běžnou součástí našeho života. Jaké jsou ty nejzákladnější a jak se jim bránit? Více se dočtete v tomto článku.

    Nepředstírejte!

    Každá z nás to určitě již udělala, i když to partnerovi nikdy nepřizná. Řeč je o předstírání orgasmu a vůbec rozkoše při sexu.  Mnoho žen si ale neuvědomuje, že jdou samy proti sobě. Jak se říká, při sexu má být každý tak trochu egoista a myslet na sebe. Proto nepředstírejte orgasmus či to, že se vám sex líbí, když to není pravda. Netvrdím, že máte koukat do stropu a nevydat ani hlásku, jen zkuste vašeho partnera jemně a citlivě navést tím správným směrem.  Potom mu dejte jasně najevo, že se vám to líbí a uvidíte, že si sex budete užívat jak váš partner, tak hlavně i vy!

    Nepřemýšlejte!

    Co zítra budu dělat k obědu? Kolik asi zhubla moje kolegyně? Kde je asi teď dcera?“ – tak takhle přesně ne. Ženy mají tu „výhodu“, že dokáží dělat více věcí najednou. Ovšem, proboha, ne při sexu! Proč myslet na oblíbený recept, když si můžete užívat rozkoše s vaším partnerem. Prostě na chvíli vypněte, zavřete oči a nepřemýšlejte o zítřejším nákupu. Opět to děláte samy proti sobě.

    Fantazírujte!

    Samozřejmě, partnerovi byste neměla být nevěrná.  Ale takové nevinné pomyšlení na svalovce z druhého patra není hřích. A obzvláště při sexu. Představte si, jak nečekaně zaklepe na dveře jen nahoře bez a zvířecky se na vás vrhne. Nemáte se za co stydět, muži si totiž při sexu taky většinou představují něco jiného, i když to, co mají pod/nad sebou nadevše milují.

    Žádný stereotyp!

    Misionář, zezadu a nakonec na koníčka. Taky se vám to zdá povědomé? Zkuste něco jiného! Nenechte upadnout váš sexuální život do zajetých kolejí a změňte něco. Nemusíte okamžitě vystartovat na partnera v latexovém prádle s bičem, ale dávkujte mu to, jak se tak říká, po „lžičkách“. Například dotazem „miláčku, už si někdy zkoušel polohu lžičky?“ nebo „zlato, podívej se, co jsem koupila, knihu s polohami při milování, pojď něco zkusit!“ nic nezkazíte. Nebo večeří se svíčkami, šampaňským a kostkou ledu. Zkrátka to ve vaší ložnici pořádně oživte, ať přestanete sex dělat po paměti.

    Nenechte se rušit!

    Oddáváte se se svým milým sexuálním radovánkám a zazvoní telefon. „Lásko, to je maminka, musím to zvednout“. Zase špatně! Maminka počká, váš blížící se orgasmus ale ne. Stejně tak jako kamarádka, babička i šéf. 

    Přečtěte si také: