Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nejprapodivnější sexuální úchylky

    26.8.2012, Anna Dvořáková

    Mnoho lidí zná ty klasické, jako je například sadomasochismus a fetišismus. Ale říká vám něco formikofie, nozofilie či amaurofilie? Více se dočtete v tomto článku.

    Formikofie

    Sexuální úchylka, která se soustředí na malé živočichy, jako jsou například šneci, žáby a hmyz, včetně mravenců, které si dotyčný pokládá kolem pohlavních orgánů.

    Hirsutofilie

    V dnešní době je pro ženy i muže téměř samozřejmostí holit si podpaží. Ovšem lidem s touto úchylkou byste na chuť s podpažím do hladka nepřišli. Naopak je vzrušuje pořádný porost.

    Nozofilie

    Smrtelná nemoc je pro mnohé noční můrou. Ovšem ne pro nozofily. Ti naopak vyhledávají sexuální kontakt s někým, kdo je nevyléčitelně nemocný.

    Homilofilie

    Jste věřící? Tak jistě chodíte do kostela. Ovšem za zcela jiným účelem než homilofilové. Ti vyhledávají kostely především za účelem sexuálního uspokojení. Ale pro uspokojení jim nestačí poloprázdný svatostánek. Naopak, mše či kázání je pro ně to pravé ořechové.

    Amaurofilie

    Říká se, že sex se zavázanýma očima přináší ještě větší rozkoš. Lidem s touto úchylkou to ale nestačí – potřebují mít opravdového slepce.

    Dendrofilie

    Ve filmu Vesničko má středisková fascinovala příroda doktora tak, že se několikrát vyboural ve svém autě. To ale není nic oproti dendrofilům. Sexuální uspokojení zažijí jen s keřem nebo stromem.

    Deflorační mánie

    Že první sex za nic nestojí? To neplatí pro tuto sexuální úchylku. Naopak, odpanit co nejvíce žen je to nejlepší, co může být.

    Frotérismus

    Stalo se vám někdy, že se o vás někdo v hromadném dopravním prostředku nepříjemně otíral? Pak jste asi narazili na postiženého právě touto úchylkou. Alfou omegou je totiž otírání nebo dotýkání se ženy do té doby, než muž ejakuluje.

    Symforofilie

    Při dopravní nehodě bychom měli okamžitě poskytnout první pomoc. Alespoň tak nás to učili v autoškole. Symforofilové však na toto příliš nehledí a radši se někde z povzdálí ukájejí. Dopravní nehoda je totiž to, co je vzrušuje.

    Kynantropie

    Četli jste knihu Psí srdce od Bulgakova? Pak jistě víte, že se zde pes proměnil v člověka. Při čtení této knihy si ale museli libovat hlavně postižení touto úchylkou. Vzrušuje je totiž představa proměny psa v člověka a naopak.

    Přečtěte si také: