Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jaký vybrat holicí strojek pro dokonalé oholení?

    13.12.2011, Komerční sdělení

    Pro většinu mužů je holení každodenní nezbytností. Aby bylo pokud možno co nejdokonalejší, a přesto rychlé, hledají se způsoby pro usnadnění této více či méně oblíbené činnosti. Základem důkladného, ale přitom šetrného oholení i na těžko dostupných místech je kvalitní holicí strojek. Holení ovšem již dávno není výsadou pouze mužů. I ženy používají v hojné míře holicí strojky a epilátory pro dlouhodobější efekt odstranění chloupků.

    Vzhledem k tomu, že holicích strojků, ať už pro muže či pro ženy, je na trhu nepřeberné množství a není právě snadné se v široké nabídce zorientovat, poradíme vám. Před samotnou koupí je třeba si ujasnit, jaký typ holicího strojku preferujete. Zda ruční či elektrický, zda ho budete využívat doma či na cestách, případně obojí, zda vybíráte holicí strojky pro muže či pro ženy, zda požadujete hladké oholení či zastřihávání delších vousů na určitou délku. Většina holicích strojků je vybavena i výsuvným zastřihovačem. Nepodceňujte ani problematickou a citlivou pleť. Pokud se chcete vyvarovat problémům a užívat si rychlé holení bez podráždění pokožky, sáhněte po elektrickém holicím strojku, vyvinutém speciálně pro citlivou pleť.

    Pokud se rozhodnete pro koupi elektrického holicího strojku, budete čelit rozhodnutí, jaký zvolit. Na výběr jsou dva druhy, a to planžetový holicí strojek s plovoucími planžetami a výkyvnou hlavou pro snadné holení, nebo frézkový holicí strojek se 2-3 rotačními hlavami. Kvalitní oholení vám zajistí oba typy, záleží jen na vás, který způsob nejlépe vyhovuje právě vám.

    Kdo jednou vyzkouší pohodlné holení s kvalitním holicím strojkem, již nikdy se nebude holit klasickým a zdlouhavým způsobem. Dopřejte si důkladné oholení s holicím strojkem renomovaných značek Remington nebo Braun a investice do kvality se vám vrátí v podobě dokonalého a rychlého oholení, maximálně šetrného k vaší pokožce. Po holení nezapomínejte pečovat o svou pleť. Pro ošetření pokožky po použití holicího strojku či epilátoru se doporučuje používat kvalitní kosmetika.

    Přečtěte si také: