Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Potěšte na Vánoce novou školní výbavou!

    20.12.2015, Komerční sdělení

    Nechcete dětem kazit vánoční atmosféru tématem „škola“? Nenechte se mýlit. Děti bývají z nové školní výbavy objevené pod stromečkem nadšené. Dejte si ale na jejím výběru opravdu záležet. Každý malý školák vám totiž potvrdí, že není penál jako penál.

    Školní batoh není špatný dárek!

    Přemýšlíte, čím vaše dítě potěšit? Zkuste školní batoh. Dejte si tu práci a vyberte takový, který vyhoví zdravotním kritériím a zároveň zaujme líbivým designem. Vyhněte se proto levným kopiím a sportovním batohům, jejichž konstrukce není přizpůsobena na nošení školních pomůcek.

    Hledejte v obchodech, které nabízícertifikované školní batohy a tašky a nechte si poradit, co by mělkvalitní batoh splňovat. Vždyť v sázce je zdravý vývoj páteře vašeho dítěte.

    5 tipů, čím školní batoh naplnit

    Udělejte radost malému školákovi hned dvakrát! Nejen školním batohem, ale i jeho obsahem. Hraček a pletených svetrů už bylo dost. Máme pro vás 5 tipů, které projdou bez otrávených obličejů:

    1. Jednopatrové, dvoupatrové i třípatrové. Klasické školní penály pro mladší školáky nebo jednodušší pouzdra pro ty starší. Z široké nabídky motivů vyberte vašemu dítěti ten pravý. Ať už oblíbeného hrdinu, zvíře nebo jen kombinaci barev a tvarů. Penál či pouzdro můžete pořídit společně s aktovkou jako designově sladěný set

    2. Trávíte hodně času výběrem kabelky? I děti chtějí mít své „poklady“ ve stylovém obalu. Nejmenší školáky potěší kapsička na krk, starší zase módní kapsička na mobil.

    3. Vyhněte se před praním dlouhým pátracím akcím a odstraňte drobné z kapes vašich dětí jednou provždy. Pořiďte jim peněženku. Praktická textilní peněženka rozkutálené drobné spolehlivě uhlídá.

    4. Děti milují přestávky. O to víc, když se během nich mohou zakousnout do výborné svačinky. Pořiďte jim kvalitní box na svačinu, který ji uchrání před slisováním těžkými učebnicemi. Když se k boxu přidá ještě lahev na pití, pitný režim nemusí být jen nudnou nezbytností.

    5. Malé parádnice se chtějí líbit v každé situaci. Třeba i při výtvarné výchově. Určitě raději obléknou krásnou zástěrku než tátovo staré triko. Desky na sešity nebopytlík na cvičební úbor budou jen dalším příjemným překvapením.

    Dejte vašemu dítěti důvod, aby se do školy těšilo.

    Jak školní batoh dárkově zabalit?

    Nový školní batoh i jeho obsah už před ratolestí pečlivě ukrýváte ve skříni. Jak ale tento „neforemný“ dárek pěkně zabalit? Rozlučte se s dárkovými taškami i krabicemi. Tradiční vánoční papír nahraďteměkčími materiály. S dárkovými fóliemi nebo hedvábným papírem v kombinaci  s celofánem vykouzlíte originální balení, které už shovívavé úsměvy nevyvolá.

    Role Ježíška není jednoduchá. Nechte se inspirovat, kde hledat dárky pro vaše nejbližší.

    Přečtěte si také: