Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Řada spotřebičů Kitchen Aid od Whirlpool vás zaručeně nadchne svým vzhledem i funkcemi

    27.11.2015, Komerční sdělení

    Přemýšlíte, jaký dárek věnovat rodičům k Vánocům? Nebo byste rádi do domácnosti vnesli jedinečný styl, který podtrhne váš vytříbený vkus a dodá kuchyni na eleganci?

    Podívejte se na spotřebiče Kitchen Aid a objevte jejich kouzlo. Jsou nejen krásné, barevné, mají jednoduché a přesto zajímavé tvary a co je nejvíc, pomohou vám díky báječným funkcím s vařením i pečením.

    Není robot jako robot

    Možná hledáte svůj první kuchyňský robot, možná jste již zkušení a víte, co od tohoto domácího pomocníka očekáváte a potřebujete. I zkušené hospodyňky a kuchaře velmi překvapí mnohé funkce, kterými disponují kuchyňské roboty Kitchen Aid. Např. model 5KSM150PSECD, který je nyní k dostání se slevou 8% z původní ceny, má výklopnou hlavu, s jeho výměnnými nástavci ušleháte tuhý sníh, uhnětete těsto, nastrouháte zeleninu…

    Je tichý a motor s výkonem 300W je dostatečně silný i na velký nápor činnosti. Mixování probíhá tzv. planetárním systémem, kdy se rotací otáčí nejen hák či melta, ale i hlavice robotu celá. Jedinečný, hladký, barevný vzhled se zabolenými hranami, celokovová konstrukce, mnohé příslušenství, velký objem a další z něj udělají vašeho oblíbence v kuchyni, se kterým je radost pracovat.

    Dejte si kávu nebo horký čaj

    Po práci či návrtu domů ze studené procházky, si jistě rádi uvaříte kávu nebo čaj. I tady můžete zvolit rychlovarné konvice Kitchen Aid a vybrat si jednu, která ulahodí vašemu oku. Co třeba konvice 5KEK1522EMS? Je vyrobena z lakovaného hliníku a nerezu, má nastavitelnou teplotu na 7 různých stupňů, vodoznak, dokonce i odnímatelné sítko uvnitř konvice, zvukovou signalizaci, která ohlásí dosažení nastavené teploty, teploměr atd. Její tvar je opět jedinečný a oceníte ho jak v moderních kuchyních, tak tam, kde upřednostňujete originalitu.

    Využijte slevy na řadu Kitchen Aid, dopravu zdarma, rychlé dodání a kvalitní servis o zákazníky a vyberte si domácí kuchyňské spotřebiče, které budete používat s láskou a radostí.

    Přečtěte si také: