Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Cyklistika vládne světu!

    29.1.2014, Kateřina Ondíková

    Pamatujete si na své dětství, na ten opojný pocit, když jste poprvé řídili vašeho kolo bez opory rodičů nebo postranních koleček?. Nikdy jindy už jste nic takového nezažili. Poprvé v životě vás něco poslouchalo. Stálo to sice mnoho úsilí, slz, maminky vypotřebovaly litry štípající kysličníku na odřená kolena, ale ten bujný oř na dvou kolech byl zkrocen!

    Od prvního šlápnutí do pedálu vašeho prvního dětského kola už uplynula spousta let, vyměnila se řada propíchnutých duší, najely dlouhé tisíce kilometrů po asfaltu i v cyklostezkách, ale jízdu na kole jste nezapomněli! Jednoduše jízda na kole se nezapomíná. Dnes už nejsme děti a nečekáme naivně pod barevně blikajícím vánočním stromkem, kdy nám konečně Ježíšek přinese naše vysněné modré kolo.Víme, že kvalita je základní kámen úspěchu a za tu si musíme připlatit!

    Kamkoli vás kola táhnou

    Chceme-li si výlety za poznání na našem kole užít, je nutné mít kolo, na které se můžeme spolehnout v jakémkoli nečase. Chcete-li jezdit rozmanitým terénem, pak je jediná jasná volba – horské kolo. Horská kola bývají často podceňována a neprávem shazována, ale nenechte si poplést hlavu! Jsou ideálním celoročním dopravním prostředkem, který potřebuje pouze kvalitní servisní prohlídku nejméně dvakrát do roka! To, jak je cyklistika populární i v našem hlavním městě si můžete přečíst zde.

    Abychom si nezadělali na zánět ledvin či podobné radosti a poručili zároveň větru dešti, pak se podívejte po cyklistické výbavě. Kromě kvalitní bundy, kalhot, či gelového sedla, neopomeňte bezpečnost a pořiďte si kvalitní cyklistickou helmu! Lahev na vodu, či sluneční brýle budou vaši pomyslnou třešničkou na dortu! Pořízení celé výbavy pro svou cyklistickou vášeň sice není levnou záležitostí, avšak pokud vsadíte na kvalitu, pak máte na několik dlouhých let vystaráno.

    Zima je ideálním obdobím pro průzkum cyklistického trhu. Pokud jste na tomto poli nováčky, vyhledejte si informace dostupné na internetu, případně navštivte specializované cyklistické potřeby, kde vám školení prodavači jistě rádi poradí. Například model pánského horského kola 29 je tou správnou volbou pro vaši první cyklistickou sezonu!

     

    Přečtěte si také: