Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Objevte svět audioknih!

    3.12.2013, Kateřina Ondíková

    Knihy lákají lidstvo po staletí. Vždyť ne nadarmo je knihtisk považován za největší vynález všech dob! Z knih můžeme čerpat moudrost, poučení nebo se jednoduše začíst do řádků a nechat se polapit světem fantazie. Knihy nám dávají možnost snít a rozšiřují nám obzory. Každý z nás má svou oblíbenou knihu z dětství. Knihu, která nás přenese do bezstarostných let, kdy nám u postele seděl prarodič s Honzíkovou cestou na kolenou. Pokud svou oblíbenou knihu ještě nemáte a vymlouváte se na nedostatek času, pak jsou audioknihy to pravé pro vás!

    Dnešní hektický svět přináší mnoho inovací. Od rána do večera se neustále za něčím honíme a nestačíme nic, co je důležité. Kdo má čas na kvalitní odpočinek s dobrou knihou? Takový luxus, si jednoduše nemůže dopřát! Audiokniha nahrazuje tištěnou verzi knihy. Jednoduše vložíme CD s namluveným textem do přehrávače našeho vozu a jen posloucháme. Někdo si tak krátí čas při dlouhých cestách, jiný používá knihy pro svůj osobní rozvoj.

    Stačí se jen zaposlouchat!

    Knihy mohou být různého druhu a žánrů. Záleží pouze na vkusu čtenáře. V poslední době se derou do popředí knihy efektivního vzdělávání. Jednoduše jen kvalitní vzdělání nás dokáže posunout dál. Namluvené učebnice jazyků, či audioknihy určené k vlastního koučingu teď válcují obyčejné strohé tištěné učebnice. Mluvené slovo nahrazuje stovky stránek publikací, které mají pomoci v osobním růstu čtenáři, který takto čerpá přes reproduktory přehrávače moudra dané knihy.

    Audioknihy patří k nenásilnému předávání myšlenek samotného autor. Můžeme si je pouštět prakticky kdykoli a zvládneme při tom efektivně využít čas poslechu, kdy se můžeme přepravit z bodu A do bodu B, či uvařit večeři.  Uvidíte, jak snadno podpoříte svůj rozvoj dovedností, o kterých jste neměli ani potuchy. Audioknihy jsou tou nejužší formou, jak se dostat ke čtení vašeho oblíbeného románu, či nenásilná forma sebevzdělávání na jakékoli úrovni. Hoďte výmluvy za hlavu a zaposlouchejte se do pasáží své oblíbené knihy!

    Přečtěte si také: