Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Splňte si svůj sen v podobě bazénu!

    21.11.2013, Kateřina Ondíková

    Za okny probíhá pravý podzim se vším všudy. A bude hůř! Závěje sněhu, mráz a studený vítr čeká za dveřmi. Abychom však nevlídné měsíce přežili bez úhony nezbývá nám, než se těšit vzpomínkami na vyhřáté louky, teplé večery, jednoduše sen o létě se vším všudy! Vzpomínáte si na ty horké týdny, kterých bylo v prázdninových měsících víc než dost?! Při úmorném vedru nás chladila myšlenka našeho bazénu a lenošení v jeho průzračné vodě. Váš bazén je nejen starost, ale i radost. Alfou a omegou je jeho správné zakrytí!

    Zajít si čas od času v parném létě na plovárnu je milé retro. Pracujete-li však od nevidím do nevidím, pak výlet na nejbližší plavecký bazén je reálný jedině po jeho otvírací době, což by mohlo být považováno za vandalismus. Zchlaďte své rozpálené tělo kdykoli dostanete chuť ve vlastním bazénu! Již dávno tento luxus není výsada horních deseti tisíc! Základem každého bazénu je pro laiky nepatrný doplněk. Abychom uchránili bazén od nečistot, je nutné mít správnou celoroční bazénovou plachtu, která ustojí všechny rozmary počasí.

    Prvotřídní krycí bazénová plachta je základ!

    Jestli patříte mezi majitele, kteří svou chloubu v podobě bazénu mají pod širým nebem na zahradě, jistě víte, jak je důležité neopomenout kvalitní zakrytí bazénu. Při správném výběru krytí můžete svůj vytoužený bazén využívat celoročně. Základem správné krycí plachty je její pevnost a odolnost. Nikdo z nás netouží kupovat několikrát ročně nové bazénové plachty. Raději investujte do kvality na první dobrou a máte po starostech!

    Údržba je bazénu s naši krycí plachtu je vcelku snadná! Nemusíte shánět mexického čističe bazénu, i když to zní lákavě. Postačí pouze správná filtrace, bazénové vysavačea trocha praxe a cviku. Zapomeňte na napadaný nepořádek a věčné obcházení bazénu se síťkou. Užívejte si pouze zaslouženého odpočinku bez zbytečných starostí!

    Jediným českým výrobcem dbajícím na kvalitu a zpracování bezpečnostních bazénových plachet je firma Termobazény s.r.o.. Patří k profesionálům s dlouhodobou tradicí a její výrobky oceňují i zahraniční firmy. Buďte chytří a investujte do doplňků k vašemu bazénů tam, kde se vám to vyplatí!

     

     

    Přečtěte si také: