Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Pomocníky pro váš úklid

    12.11.2013, Kateřina Ondíková

    Snem každé ženy, ale i muže je domov jako ze škatulky. Krásně uklizení, provoněný svěžestí. Jednoduše na první pohled domácnost jako klícka, kam až oko dohlédne. Ale každý z nás ví, že úklid stojí nejen značnou námahu, ale taky spolyká spoustu času a peněz. Buďme tedy chytří a pozvěme si k úklidu ty správné společníky, s nimiž uklízení bude radost a ne starost, jež nás tíží den za dnem.

    Úklid o nás samotných vypoví víc, než bychom čekali! Vlastně je lidstvo rozškatulkováno podle míry zapojení se do úklidu vlastního příbytku. Jednoduše a stručně můžeme pojmenovat dva druhy lidí- úklidumilovní jedinci a slušně řečeno nepořádníci. Ať tak či onak, jen s hadrem a smetákem si při úklidu nevystačíme! Úklid si však můžeme usnadnit.

    Úklid hravě

    Rozhlédněte se kolem sebe a zamyslete se, kolik zbytečně strávených hodin vám uteče doslova pod rukama čištěním vašeho koberce? Není jednoduší pozvat na pomoc tepovače, který práci udělá nejen rychleji, ale zároveň mnohem kvalitněji s jasným a jediným výsledkem- čistotou, až vám zrak přechází? Chcete-li být stoprocentně profesionální, pak vsaďte na jednoduchý stroj na hloubkové čištění koberců Puzzi.

    Máte-li ve své domácnosti čtyřnohého mazlíčka, pak jistě bojujete den co den se špínou. Pejsek se rád otírá o obklady v koupelně nebo se nejraději mokrý a špinavý od bahna válí na podlaze?. Pak je účinnou zbraní proti nevítanému nepořádku čištění párou! Pak už vám nezbude nic jiného, než se veselému dovádění vašeho mazlíčka smát, neboť nepořádek je v tu chvíli již z půlky uklizen.

    Mezi kutili všeho druhu jsou hojně oblíbené vysokotlaké čističe. Jde vlastně o pomocníka, který pod tlakem dokáže zamést jakékoli stopy. Například vapka dokáže hravě zatočit i s nánosy špíny léty netknuté. Zároveň dokáže z vašeho zabláceného automobilu vykouzlit naleštěného miláčka, bez sebemenšího poškození přírody. Toto čištění vysokotlakými pomocníky patří k nejrozšířenějšímu ekologickému čištění, jež si oblíbili miliony lidí po celém světě. Přijde se k řadě spokojených uživatelů ještě dnes a úklid začnete milovat!

    Přečtěte si také: