Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Útulný domov s kvalitními kamny

    14.10.2013, Kateřina Ondíková

    Myslíte, že teplo z kamen je dávnou minulostí nebo přežitkem na prastarých chalupách a statcích? Mýlíte se. Výhřev teplem, které nejenom vidíte, ale můžete se o něho o fyzicky popálit, využívá v posledních letech víc a víc domácností. Pomyslné teplo domova se opravdu vrací do našich domů!

    Kamny a krby se staly hitem posledních let. V našem uspěchaném světě není nic romantičtějšího, než si po náročném týdnů zapálit v krbových kamnech se skleničkou vína a dobrou knihou. Jen tak si relaxačně nechat zahřát prokřehlé kosti teplem, které nás rozmazluje. Nebo si udělat krásný rodinný večer, když za okny probíhá podzim se vším všudy. Plískanice, bláto a psí počasí nás nechá chladnými, pokud se máte kde ohřát!

    Funkční stylová krbová kamna jsou nejenom užitečným pomocníkem, který nás tak trochu přenáší v čase zpět k našim kořenům, kdy rodina sedávala večer co večer u společného ohně, ale zároveň šetří naše náklady na vytápění. Jen se podívejte na poslední vyučování za topnou sezónu, zatlačte slzu. Krbová kamna vám místnost prohřejí nevídanou silou a rychlostí. Instalaci zvládne zručný montér, případně se obraťte na prodejce, který vám doporučí prověřeného kamnáře.

    Kamna na chalupu i do domu

    Pokud hledáte vybavení vaší chalupy, jež jste zdědili po babičce, máte vyhráno. Na trhu jsou kachlová kamna od firmy Haas+Sohn Rukov, která vyráběla kamna a sporáky již za dob našich babiček. Jejich výrobky přežily dlouhá desetiletí a spokojenost klientů se dědila z generace na generaci. Svoje první kachlová kamna firma datuje od založení v roce 1854. Firma si je vědoma vývoje a konkurence na trhu a tudíž se zaměřuje na inovativní vývoj jak kamen, tak krbových vložek. Jednoduše se zaměřuje na spokojenost zákazníka, který si pořizuje kamna či krb jako celek.

    Toužíte-li po opravdovém domovu se vším všudy, pak kamna budou tou pravou volbou. Jen se zasněte a představte si plápolající oheň v kamnech, zimní chumelenici za okny a spokojenou rodinu u společné večeře. Podívejte se na nabídku kamen ještě dnes a zima se stane vaším nejoblíbenějším ročním obdobím!

    Přečtěte si také: