Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Teplo rodinného krbu

    19.8.2013, Kateřina Ondíková

    Domov je tam, kde máme své nejbližší, a kávovar nám říká pane. Stěhovat se v dnešní době za zaměstnáním nebo jednoduše do lepší lokality vhodné k životu nepatří mezi výjimky. Každopádně ať už žijeme kdekoli, ve městě či na vesnici, vždy si přejeme svůj domov mít útulný. Od pradávna býval základem každé jeskyně oheň. V dnešní době budete s otevřeným ohništěm vypadat minimálně směšně. Pokud však vsadíte na oheň plápolající ve vašem krbu, pak nemůžete šlápnout vedle!

    Krb je stylovým a zároveň romantickým prvkem do každého interiéru. Praskající polínka v krbu, teplo linoucí se celou místností. Oheň vnáší do našich domovů útulnost a pohodu. Ne nadarmo se říká rčení o teple rodinného krbu! Jen se zasněte, jak ve studeném zimním dny kdy mrzne, až praští, si hřejete své zkřehlé ruce u krbu popíjejíc svařené víno. A co takhle romantiky ve dvou s kulisou plápolající ohně? Krbová kamna jsou jednoduše všestranným společníkem na každý den!

    Krby, kam si jen budete přát!

    Pokud nebydlíte v rodinném domě a zoufáte si, že krby jsou sice krásným vhodným doplněním interiéru, avšak bohužel ne pro vás, nezoufejte! V dnešní době lze všechno. Slyšeli jste již o biokrbu? Biokrby patří k favoritům posledních pár let. Přináší teplo rodinného krbu kamkoli si jen budete přát! Rekonstruujete panelákový byt a hledáte ten pravý středobod vašeho obývacího pokoje? Máte vyhráno! Biokrby jsou ideálním nadčasovým doplňkem, který nezestárne. Nepotřebují žádný komín, postačí si pouze se zavěšením na vaší zeď. Sání, ani nic jiného není potřeba.

    Bydlíte-li v našem hlavím městě, pak budete jistě zadávat do vyhledávače krby Praha. Máme pro vás jasnou volbu! Firma Krbystyle vám přináší širokou nabídku jak klasických krbových kamen, tak biokrbů vhodných do každého interiéru včetně zasedacích místností nebo restaurací. Pokud váháte nebo si nevíte rady, který krb je pro vás ten pravý, neváháte navštívit náš showroom, kde vám rádi představíme naši nabídku exkluzivních i klasických krbů a pomůžeme vám vybrat to pravé do vašeho interiéru. Vytvořte si pomyslné teplo rodinného krbu u vás doma ještě dnes!

    Přečtěte si také: