Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Učení není mučení ani pro vaše děti!

    19.8.2013, Kateřina Ondíková

    Kolik řečí umíš, tolikrát si člověkem! Známe to všichni. Marně proklínáme sebe samy, proč jsme té nesympatické učitelce jazyka nevěnovali více pozornosti a doma se před rodiči vymlouvali, že trojka z cizího jazyka není žádná katastrofa, když bydlíte ve své rodné zemi, kde se jazykem dorozumíte jedna báseň! Doby minuly a znalost jazyka, nejen toho rodného, je nutnost! Veďme tedy naše děti hravou formou k výuce jazyka od útlého věku, ať nelitují promarněných šancí stejně jako my!

    Umět více jazyků je v dnešním kosmopolitní světe nutnost! Kde jaké naučné cedule, pokyny, prosby jsou v cizím jazyce. Čeština neustále přijímá slova z cizích jazyků, jak na běžícím páse. Umět nejméně jeden jazyk je nutnost. Dva jsou standart, tři už vizitka kosmopolitního smýšlení! Názor na výuku dětských jazyků se různí. Avšak jedno je jasné. Co se v mládí naučíš… dále už to znáte! Čím dříve děti povedeme k mluvení a poslouchání nejen rodného jazyka, tím lépe. Využijte dětské jazykové kurzy ještě dnes!

    Celosvětovým jazykem dneška je angličtina. Drží se na špičce mezi jazyky několik dlouhých desetiletí a v dohledné době tam zůstane. Angličtina je ve srovnání s jinými jazyky vcelku jednoduchá. Jistě, nelze srovnávat s rodnou řečí, ale oproti severským jazykům, vcelku brnkačka, pokud začnete s výukou včas! Kurz angličtiny pro nejmenší je vhodná forma, jak začít seznamovat své ratolesti s tímto celosvětovým jazykem!

    Angličtina vládne světem

    Váháte-li, zdali není pro vaše dítě začít s druhým jazykem příliš brzy, pak ozkoušejte nenáročnou formu výuky. Angličtina v MŠ je tím pravým! Formou her se vaše dítka seznámí s dalším jazykem ve svém životě, který využijí. Nebuďte překvapeni, až si místo pohádky o Červené Karkulce nechají před spaním vyprávět pohádku o Sleeping Beauty. Vaše děti vám jednou poděkují! Pro odlehčení, kde všude vaše děti jednou vaši snahu využijí, můžete načerpat energii v článku "Lepší angličtina i zkušenosti z dojení krav". Jednoduše, angličtina se vašim dětem bude hodit vždy a všude!

     

    Přečtěte si také: