Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Ford do každé rodiny!

    22.7.2013, Kateřina Ondíková

    V dnešní době je v každé rodině minimálně jeden automobil. Řešíme jeho technický stav, platíme havarijní pojistky. Každý večer hledáme místo k zaparkování. Takovou péčí, kterou věnujeme našemu vozu, neplýtváme nadarmo. Protislužbou čekáme po každém otočení klíčku v zapalování startování na první dobrou a cesty bez sebemenších technických zaškobrtnutí!

    Před sto lety málokdo kdo dokázal domyslet, jak a kam se automobilový svět pohne. Běžně lidé trávili na cestách půlku svého života! Dnes ujedeme úsek hodné celodenní túry za pár desítek minut. Není náhodou, že auta vybíráme podle značky a spolehlivosti, tak jako si naši předci poctivě vybírali své koně, kteří jim tahali těžké povozy.

    Spolehlivý vůz pro vás!

    Když se zamyslíme, je snadné přijít na konkrétní značku auta, která je s námi od dob automobilové revoluce! Vždyť slavný majitel automobilového amerického impéria nebyl nikdo jiný, než Ford! Jeho spolehlivé vozy, jež byly dostupné ve své době všem lidem, bez rozdílu sociálního začlenění, byly symbolem lepších zítřků! A co si budeme povídat, pokud kupujeme auto, je to jako přibírat nového člena rodiny. Již v autosalonu či bazaru si představujeme společné výlety, nákupy a cesty za poznáním. Jednoduše snovou budoucnost za volantem našemu vysněného vozu!

    Nejsnazším způsobem, který nezatíží naši peněženku přespříliš, je koupě ojetého vozu. Ojeté vozy Ford nás oslní svou spolehlivostí, dostupným servisem i cenou. Značka Ford vždy přinášela vozy pro všechny automobilové nadšence. Z nabídky této automobilky si jednoduše vybere každý! Potřebujete parťáka do vaší firmy? Chcete dárek pro manželku v podobě malého městského vozu? Nic není nemožné! Pokud chcete investovat do nového vozu, ale přesto chcete ušetřit, zkuste předváděcí vozy Ford.

    Pokud vám váš starý vůz vypověděl službu nebo vás jednoduše omrzel, u nás vždy naleznete širokou nabídku našeho vozového parku k prodeji. Skladové vozy Ford vám jsou ke kdykoli dispozici. Ozkoušejte naše služby a přijďte se poradit s našimi prodejci, který vůz značky Ford je pro vás ten pravý!

    Přečtěte si také: