Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Užijte si letní dovolenou na ostrově Rhodos

    3.7.2013, Kateřina Ondíková

    Přemýšlíte, kam vyrazit letos na dovolenou? Nikdy není pozdě začít plánovat! Vždyť v dnešní době je možné odjed nebo odletět během několika málo hodin. Stačí jen zabalit plavky, opalovací krém a volno může začít. Co zapomenete doma, koupíte na místě, vždyť proč si dělat vrásky o dovolené!

    Letošní léto bude lehce atypické, co se týče výběru destinací. Pomalu, ale jistě nás ovlivňuje mediální masáž týkající se politické situace v Egyptě. Ač spousta lidí nevěří hlouposti místních obyvatel, že by se dobrovolně připravili o záplavy turistů v oblíbených destinacích. Přesto před obavami vypuknutí nepokojů na březích Rudého moře volí klidnější lokality v Evropě.

    Pokud nemáte to štěstí a nemůžete si dopřát nejoblíbenější moře Čechů z paluby lodě, pak snad raději do Chorvatska ani nejezděte. Každoročně jeho pláže praskají ve švech. Avšak stačí se porozhlédnout po Evropské unii a najít nové destinace anebo se vrátit na místa, kde civilizace vznikaly?.

    Slunečný ostrov

    Řecko je oblíbeným letoviskem od nepaměti! Ne nadarmo zde vznikala první města. Je to ráj na zemi! Olivovníky, slunce, moře, víno a dobré jídlo. Co víc si přát k ideální doovolené. K nejkrásnějším řeckým ostrovům patří Rhodos. Tento největší ostrov ze skupiny Dodekanéských ostrovů leží v Egejském moři u břehů Malé Asie. Ostrov Rhodos je poset prastarými památkami a pozůstatky starých kultur můžeme obdivovat na každém kroku. Zajímá-li vás počasí a opalování víc než kultura, pak vězte, že co se týče počasí Řecka, patří Rhodos k těm nejstabilnějším lokalitám s krásným slunným létem a teplotou vysoko nad třicítkou.

    Máte-li obavy, že hotely Rhodos budou finančně vysoko nad vaše možnosti, nezoufejte. Ano, sjíždí se sem smetánka z celého světa do VIP rezidencí a hotelů, z něž se vám zatočí hlava, ale klasické hotely s cenami pro smrtelníky seženete. Pokud cestujete s dětmi, rádi využijete hotelové komplexi s animačními programy a stravou all inclusive, toužíte-li po romantice, malé penziony pro noci ve dvou nebude těžké najít. Jednoduše celý Rhodos včetně města Rhodos nabízí dostatek kvalitního ubytování všech kategorií.

    Ideální dovolená pro každého

    Toužíte-li po opalování, na Adama a Evu, pak zkuste hotel Meropi. Nedaleko od něho se nachází nudapláž, kde si jistě přijde na své. Zatoužíte-li ještě navíc po nočním životě, pak vyrazte na východní pobřeží do turistického letoviska Faliraki Rhodos. Tanec, hudba, zpěv, koktejly až do rána. Jednoduše vše po čem zatoužíte, vás čeká v tomto mladém a energickém letovisku.

    Prožijte pravé řecké léto se skleničkou Metaxi v ruce a sluncem v zádech při poslechu pravých řeckých tónů. Tohle léto bude jednoznačně nezapomenutelné! Vyrazte do Řecka s profesionály s tradicí na trhu s cestovní kanceláří Greece-tours.cz.

    Přečtěte si také: