Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dřevěná podlahy prozáří váš domov!

    20.6.2013, Kateřina Ondíková

    Stavba domu je proces dlouhý. Vybíráme vždy materiály, které jsou kvalitní s dlouhou životností. Zároveň jsme však limitováni našim finančním rozpočtem. Musíme tedy vyvážit hodnotu ceny a kvality. Pokud už je hrubá stavba na světě, na řadu přichází vytváření osobitého interiéru. Sháníme dlažbu, světla, vypínače a v neposlední řadě podlahy. Pojďme spolu navštívit svět kvalitních podlah a poodhalit jejich krásu!

    Podlaha zabírá největší plochu celého domu či bytu. Tudíž, bychom jejímu výběru měli věnovat minimálně dvojnásobnou pozornost! Pokud chceme mít domov útulný, pak je dobré vsadit na kvalitu. Studené kachlíčky nebo obyčejná laminátová plavoucí podlahy sice svoji službu vykonají, ale o kráse a eleganci nemůže být řeč!

    Dřevěné podlahy jsou šampiony na trhu podlahových povrchů. Nabídka kvalitního dřeva z celého světa je nepřeberná. Kdo z nás má doma kus Afriky či Asie?! Stejně je tomu tak i barevné škály. Kvalitně školený odborný personál vám vždy poradí a ochotně pomůže s výběrem. U samotné podlahové krytiny to však nekončí! Aby mohla být podlaha naší chloubou, je nutné jí věnovat maximální pozornost již před pokládkou samotného dřeva. Stěrka, izolace a mnohem víc. Dobrý podlahář vám jistě může povídat a o celém procesu dlouhé hodiny! Nakonec pak tmel s lištami ve správné barvě a můžete bydlet.

    Kus kvalitní přírody u vás doma

    Dřevěná podlaha má hned několik výhod! Její životnost je při dobré péči v řádech několika desetiletí. Krásně vypadá a zároveň vás každý den doma uvítá kousek přírodního materiálu, který nás v této moderní době oklopuje míň a míň. Dále není dřevěná podlaha náchylná na údržbu a zároveň je tento typ podlahové krytiny tím nejvhodnějším pro alergiky! Nezadržuje žádné nečistoty, roztoči v ní nemají šanci!

    Pokud stále ještě váháte, zdali je dřevěná podlaha tím pravým ořechovým pro váš domov, nechte si poradit. Není nic snazšího než navštívit specializované prodejny a osahat si tuto přírodní podlahovou krytinu na vlastní kůži. Vždyť není nic hloupějšího, než nakupovat zajíce v pytli! S kvalitní dřevěnou podlahou oceněnou řadou certifikátů budete jistě spokojeni!

    Přečtěte si také: