Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Anglicky snadno a zábavně, ať jste kdekoli!

    12.6.2013, Kateřina Ondíková

    Kolik ovládáte cizích řečí? Ano jistě, slovenština, polština či ruština jsou jazyky, kterým rozumíme a občas se i dorozumíme bez dlouhého biflování a sezení nad slovníky. Ale kolik opravdových jazyků bez slovanského základu znáte? V dnešní době má každý ve svém životopisu minimálně angličtinu. Upřímně, kdo z nás s ní mluví plynule? Naučme se jí tak, aby kolonka v životopisu nebyl jen řádek navíc!

    Angličtina je světový jazyk, o tom se nemá cenu přít! Patříte-li k věčným začátečníkům, pak věřte, že tentokrát svůj boj dotáhnete do zdárného konce! Náš nový program LINGWA vás naučí všemu potřebnému. Jedná se o speciálně vyvinutý program efektivní výuky anglických slovíček. Nejdříve se zaměříme na poznávání různých slov a obohacování slovní zásoby. Slovíčka jsou vždy rozřazena do tematických okruhů.  Jak bychom mohli požádat například o ručník, když nevíme, jak se anglicky řekne, že ano? Slovíčka jsou doplněná o obrázky. V momentě, až si budete stoprocentně jisti výslovností, začíná část, při které se naučíte slovíčka správně psát. Je to jednoduché! Pokračuje se od pozvolných krůčků k velkým krokům.  Obrázková metoda vám pomůže dané slovíčko si lépe zapamatovat. Je to zábavné a účinné zároveň. Zapomeňte na listování nudnými slovníky!

    Opakování, matka moudrosti!

    Jsme si vědomi, že člověk zapomíná. Jedině dlouhodobým procvičováním nebo užíváním slov v praxi můžeme dosáhnout zapamatování. Program má nastaven speciální křivku, která vyhodnocuje, jak často je právě pro vás, nutné slovíčko opakovat. LINGWA je zcela ojedinělá metoda výuky angličtiny zaměřená na konkrétního jednotlivce. Je to váš individuální lektor angličtiny, který má na vás čas kdykoli! Program můžete využívat až na 3 počítače najednou! Je vhodný jak pro děti, tak dospělé. Můžete se tedy učit anglicky společně s celou rodinou. Angličtina pro děti je doplněna o klasické dětské hry, jako pexeso nebo osmisměrky. Každé dítě si zde najde svou oblíbenou hru, která zároveň efektivně procvičuje nově nabytou anglickou slovní zásobu!

    Program vám dále nabízí možnosti formu zpětné vazby, ve které vidíte, kolik nových slovíček jste se naučili a zároveň čas, který byl procvičování slovíček věnován. Dobrá anglická slovní zásoba je stavebním kamenem pro ztracení ostychu komunikovat v angličtině. Abychom ji denně mohli zlepšovat, využijme k tomu inovativní program. Kartičky se slovíčky budou hravou formou pro děti i dospělé v cestě za poznáváním nového jazyka. Pokud zatoužíte po zdokonalení se i v jiném jazyce, můžeme vám nabídnout zábavnou formu výuky také pro slovíčka německá a španělská. Mluvte anglicky ještě dnes!

    Přečtěte si také: