Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nábytek se skandinávským rodokmenem

    4.6.2013, Kateřina Ondíková

    Jak často si dovolíme ten luxus bydlet v novém? Jednou, maximálně dvakrát, za svůj dospělí život. Když si pořídíte vysněné vlastní bydlení, nezbývá ani sil, natož financí na vybavení vašeho vymodleného domova novým nábytkem. Bereme, co se dá, hlavně ať nemáme pouze čtyři holé stěny. Když se z finančního kolapsu oklepeme, chceme bydlet se vším všudy. Toužíme po bytě, za který se nemusíme stydět, chceme se domovem chlubit. Pak logicky přichází fáze vybírání nového nábytku!

    S nábytkem je to dost podobné jako s módou. Můžeme najít kousky, které jsou krásné, ale podléhají trendům a za pár let budou působit víc směšně, než reprezentativně. Pokud nepatříme mezi rentiéry, pak je nutné při koupi vybavení bytu v podobě nábytku použít hlavu a především selský rozum. Zapomeňte na dokonalé interiéry z časopisů. V bytech z titulních stránek magazínů o bydlení lidé nežijí. Jsou to s trochou nadsázky takové krásné Potěmkinovi vesnice. Funkční nábytek však může být krásný a plně sloužit svému majiteli zároveň.!

    Kvalitní nábytek z masivu

    Na našem trhu můžeme nábytek najít různorodý. Cenové hladiny taktéž! Pokud však chceme kvalitu za rozumnou cenu a jako bonus dlouho životnost, pak vsaďte na výrobce, které má bohaté zkušenosti a skvělé reference! IDEA nábytek je na našem trhu známou značkou. Má své spokojené zákazníky, kteří se věrně vrací. Přidejte se k nim i vy!

    IDEA nábytek v těchto dnech slaví 20 let na našem trhu. Samotný fakt o kulatém výročí,  mluví u tohoto skandinávského výrobce o kvalitě jeho nábytku dodávaného do našich domovů. Hnacím motorem této severské nábytkářské firmy je kvalitní nábytek z masivu. K nejvyhledávanějším produktům patří především kvalitní postele a válendy, ale i komody z masivu. Jak už samo slovo masiv napovídá, jedná se o nábytek kvalitní, precizně vyrobený, který bude dlouhá léta plnit svůj účel bez nutnosti oprav!

    Vydejte se do našich 12cti kamenných prodejen po celé naší republice, případně navštivte náš eshop. Pokud potřebujete poradit s výběrem nebo se doptat na potřebné informace důležité k vašemu rozhodnutí, pak se neváhejte zeptat našeho školeného personálu. Rádi zhodnotíme vaše možnosti a nalezneme společně s vámi optimální řešení pro vaše bydlení!

     

     

    Přečtěte si také: