Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Keramická dlažba - skvělá pro vnitřní i venkovní využití

    24.5.2013, Kateřina Ondíková

    Všichni se snažíme obklopovat krásný věcmi. Co se týče našich domovů, není tomu jinak. V poslední době se do centra zájmu dostává i zahrada: upravené trávníky, trvalkové záhony, venkovní posezení. S tím souvisí i zpevněné plochy, přičemž v oblasti materiálů dnes hraje prim keramická dlažba. Pokud chcete vybrat správně, obraťte se na profesionály!

    Abychom mohli využívat naši zahradu a zelené plochy bez omezení, kvalitní venkovní dlažba je základ! Nikdo nestojí o urousané kalhoty od ranní rosy nebo nanošené bahno v předsíni. Takových nešvarů se snadno vyvarujete, pořídíte-li si dlažbu od nás. Rádi vám poradíme, jaký druh dlažby je pro vás ten pravý, stejně jako pomůžeme s celou realizací.

    Proměňte chodníky i terasu s keramickou dlažbou

    Na trhu je k dispozici hned několik typů materiálů- přírodní kámen, betonová dlažba, dřevo... Stále větší oblibu však získává keramická venkovní dlažba. K dostání je v několika tvarech, odstínech, dekorech a dokonce s různým povrchem. Při výběru venkovní dlažby je nutné dbát na její vlastnosti. Musí být nejen protiskluzová, neboť bude čelit dešti, sněhu i rose, ale zároveň musí vydržet extrémní výkyvy počasí- mrazy i horké letní dny.

    Keramickou dlažbu můžete využít kdekoli, kde si ji vaše zahrada či terasa bude žádat. Je nejen funkční nutností, ale zároveň nadčasovým doplňkem, který vaší zahradě dodá na kráse. Jako bonus budete považováni za skvělé designéry, kteří umí dostat ze své zahrady maximum! Venkovní dlažba může sloužit jak na úzké i širší chodníky, tak se stejně dobře se vyjímá na terase nebo kolem bazénů. Velkou výhodou je i to, že keramická dlažba často zahrnuje i kompletní schodový program a zároveň interiérovou a exteriérovou variantu. Stačí tedy jen otevřít dveře a dům se doslova propojí se zahradou.

    Pokud si nejste zcela jisti, jaký typ, barva nebo povrch by byl k vaší zahradě vhodný, nebojte se na nás obrátit. Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy, stejně jako navrhneme nejlepší možné řešení individuálně šité na míru vaším potřebám. Naše venkovní dlažby budou klenotem vaší zahrady!

    Přečtěte si také: