Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nejlevnější taxi v Praze

    16.5.2013, Kateřina Ondíková

    V našem hlavním městě můžeme využít k přesunům za jeho krásami a malebnostmi různých druhů dopravy. Bezkonkurenčně nejrychlejší je využití městské hromadné dopravy. Čas od času však potřebujeme zvolit komfortnější cestování a přestat se tulit k upoceným spolucestujícím a páchnoucím bezdomovcům. Pak přichází na řadu taxi!

    V Praze si můžete po vzoru amerických filmů chytit taxík na každém rohu. Jeho ceny se však razantně liší a služby jakbysmet! Pokud spěcháte nebo potřebujete odvoz ihned, je snadné a nejrychlejší řešení využití taxislužby na ulici. Máte-li však dlouhodobější plány, můžeme se spojit s dispečinkem vámi zvoleného poskytovatele taxi a objednat si vůz na danou adresu a hodinu. Nejen, že je to volba bezpečná, ale zároveň i mnohonásobně levnější!

    Aby i služby taxislužeb šly s dobou, byla vyvinuta nová aplikace pro vaše chytré telefony a tablety. Kde kdo už vlastníme minimálně jednu ze zmíněných vymožeností a je tedy jasné, že usnadnění života neodmítne nikdo z nás! Nová aplikace nám umožní objednání nejlevnější taxi Praha pouze ve dvou krátkých krocích a online vidíte, jaké taxi pro vás právě jede. Zároveň je možné při bližší specifikaci získat i přibližný odhad ceny odvozu.

    Taxi kdykoli po ruce

    Tuto taxi aplikaci si můžete stáhnout bezplatně a využít vždy, kdy ji budete potřebovat. Je to chytré řešení bez zbytečného volání na dispečink nebo shánění vozu na ulici. Celá obsluha ve vašem mobilním zařízení je tak jednoduchá, že ji hravě zvládne každý! Přímo po potvrzení objednávky vidíte čas dojezdu taxi, takže si v klidu můžete dopít svoji kávu nebo objednat další skleničku. Aplikace taxi v mobilu nejen šetří váš čas, ale zároveň i peníze. Proč platit předraženým taxikářům, jež jsou proslulý svými přemrštěními cenami po celém světě, když můžete taxislužbu využívat ekonomicky za minimum peněz. Vždyť využívat taxi by neměl být luxus nebo výsada bohatých obyvatel našeho hlavního města. Naopak, taxislužba by měla být stejně dostupná, jako půjčení vozu. Odvoz na letiště, do divadla nebo z bujaré oslavy přímo do postele potřebuje občas každý! Stáhněte si naši aplikaci taxi v mobilu a buďte vždy připraveni využít služby taxi!

    Přečtěte si také: