Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Udělejte radost svému plotu a garáži novou bránou

    16.5.2013, Kateřina Ondíková

    Každý dům si zaslouží svoje. Krásná nová okna, fasádu, střechu. Pokud vlastníte k vaší nemovitosti zároveň zahradu nebo garáž, je nutností mít bránu, kterou vás každý den přivítá při vjezdu vaším automobilem po náročném dni. Naše brány jsou těmi nejkvalitnějšími, jaké může český trh nabídnout. Pořiďte si brány od nás, jež vám budou sousedé tiše závidět!

    Naše firma se zabývá výrobou plotů, bran a předokenních rolet. Můžeme svým klientům nabídnout profesionální služby podtržené bohatou tradicí s více jak 20letou praxí. Naše brány jsou investicí, která se vyplatí! Naší předností před ostatními výrobci bran je rychlost celkové kalkulace, dodání a montáž. Záleží pouze na vás, jak rychle bránu potřebujete. Záruka je samozřejmostí.

    Brány s pohonem

    Naše posuvné brány jsou ideálním řešení pro rodinné domy.  Jsou vybaveny kvalitním mechanizmem, který je spolehlivý a funkční za jakéhokoli počasí. Firma Lomax během své existence posunula své výrobní možnosti a modernizovala celý výrobní proces. Pokud váháte mezi pořízením kvalitních klasických bran nebo bran s pohonem, rádi s vámi provedeme podrobnou analýzu a doporučíme to nejvhodnější řešení.

    Dbáme na perfektní kvalitu a čisté provedení naší práce. Vždy se můžete spolehnout, že naše montáže provedou vyškolení pracovníci, jež jsou profesionály ve svém oboru. Dále dokážeme provést montáž předokenních rolet, které jsou v poslední době čím dál populárnější. Naše vrata a brány budou ozdobou vašeho domu. Pohony bran, jež dodáváme, jsou moderním řešením vjezdů do domů a zahrad. Rádi vás seznámíme s naší realizovanými projekty a dodáváme reference spokojených klientů.

    Záleží jen na vás, k jaké variantě bran se uchýlíte. Pokud bránu nepoužíváte denně, postačí vám klasická brána bez pohonu. Chcete-li si usnadnit své odjezdy z garáže či parkovacího místa, pak je brána s pohonem jasným vítězem! Zkontaktujte se s námi ještě dnes a ozdobte svůj vjezd bránou od nás!

    Přečtěte si také: