Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Výkup nemovitostí za hotové snadno a rychle!

    10.5.2013, Kateřina Ondíková

    Potřebujete prodat svou nemovitost? Přerostly vám dluhy přes hlavu a nemáte jinou šanci, než si vrátit klidné spaní splacením všech dluhů a banka vám odmítá půjčit? Jste majiteli domu, bytu či jiné nemovitosti? Pak máte vyhráno! Oddlužte se prodáním svého domu a začněte si užívat života bez dluhů.

    Známe to každý. Hypotéka, splátky, půjčky. Kolotoč, do kterého když jednou nastoupíme, těžko se vystupuje. Motáme se v kruhu, dluh umořujeme další půjčkou a splátky nám narůstající aritmetickou řadou. Nemluvě o obrovských úrokách bank, či jiných nebankovních institucí a sankcí při opožděných splátkách. Toužíte-li po uhrazení dluhů naráz, pak pro vás máme tip!

    Vlastníte-li dům či chalupu po babičce, můžete přistoupit k jejímu prodeji. Ve snech si před spaním představujete, jaké by to bylo být bez věčných upomínek od věřitelů? Sen se může stát skutečností! Naše firma vám nabízí odkoupení vaší nemovitosti za 70 – 90% tržní ceny. Když si k tomu přidáte fakt, že peníze za prodej doručíme do 3 dnů, pak je výkup nemovitostí jasná volba!

    Vykoupíme jakoukoli nemovitost

    V dnešní době, kdy trh s realitami stagnuje, se domy prodávají několik dlouhých měsíců i let. My vám garantujeme výkup nemovitosti za hotové kdykoli. Naše služby jsou dostupné po celé České republice. Výkup domů provedou naši odborně školení makléři, kteří jsou ve své profesy na pravém místě. Výkup nemovistí provádíme rychle, bez zbytečného otálení. Chápeme, že pokud někdo přistoupí k prodeji domu či bytu, jde o vážné rozhodnutí a ke každému klientovi přistupujeme individuálně.

    Váháte-li zdali výkup nemovitostí za hotové je pro vás to pravé řešení? Zkuste nás nezávisle kontaktovat. Dokážeme postupovat rychle a bez zbytečného stresu. Provádíme výkup bytů za hotové, stejně jako výkup domů. Nezáleží, jako nemovitost vlastníte.

    Získejte zpět svou svobodu bez okovů splátek a dluhů. Svěřte svůj prodej domu profesionálům na výkup nemovitostí za hotové a užívejte si život bez počítání každé koruny!

    Přečtěte si také: