Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Samozavlažovací květináče pro vaše květiny

    7.5.2013, Kateřina Ondíková

    S nástupem jara začínají každoročně starosti s našimi květinami. Balkony a zahrady se zezelenávají, poctivě vybíráme nové druhy letniček a trvalek. Chceme, aby naše zahrada či balkon byl naši ozdobou, ale zároveň, abychom nemuseli být otroky naší zeleně. Usnadněte si své zahrádkářské hobby pomocí samozavlažovacích květináčů!

    Vzpomínáte si na každoroční starosti s péčí o vaše květiny a zahradu v době vaší nepřítomnosti? Každoročně musíte otravovat své známé a příbuzné, byť opouštíte svůj byt jen na víkend? Váš problém při horkých letních dnech je vyřešen! Hitem v péči o vaše květiny a zeleň jsou samozavlažovací květináče. Nikdy nebyla péče o vaši rozkvetlou chloubu jednoduší!

    Udělejte radost sobě i svým květinám

    Samozavlažovací květináče jsou vhodné jak pro balkonové rostliny, které v parných letních dnech potřebují dostatek vláhy, tak pro rostliny v bytě či na zahradě. Záleží vždy jen na vaší potřebě, kam květináče instalujete. Jak už název vypovídá, jejich hlavní funkcí je dostatečná hydratace květin. Další nespornou výhodou je jejich nádherný design a zpracování, jež prozáří vaši zahradu stejně jako nudný pokoj. Není lepšího doplňku k nádherným zdravým rostlinám, než krásný vkusný květináč.

    Usnadněte si život a zároveň si udělejte radost! Pro nákup samozavlažovacích květináčů je právě teď nejvhodnější roční období. Naše květináče jsou luxusním doplňkem, který ocení každý milovník designu. Jsou nenáročné na svou údržbu. Díky použitému materiálu, který je stoprocentně recyklovatelný a zároveň odolný proti rozmarům počasí a klimatickým změnám. Jejich velikost je dostatečně velká i pro květiny a zeleň náročnou na prostor. Hodí se jak pro rostliny keříkové, tak květiny převislé i ty, jež vyžadující dostatek prostoru díky svému vysokému vzrůstu. Ozdobte svou zahradu tím nejlepším, co vám na poli samozavlažovacích květináčů, dnešní trh nabízí. S našimi květináči zvládnete starost o svou zahradu lépe, než profesionální zahradník!

     

    Přečtěte si také: