Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Sekačky na trávu

    17.2.2013, Kateřina Ondíková

    Všichni zahrádkáři a majitelé trávníku mi dají jistě pravdu, jak je důležité mít kvalitního pomocníka při údržbě vašeho trávníku. S nadsázkou můžeme mluvit o kadeřníkovi vašeho trávníku. Když se v zimě přežene tuhý mráz, kopy sněhu leží na trávě několik dlouhých měsíců, pak se zelený koberec zotavuje několik dlouhých jarních týdnů. Pokud však tráva od prvních teplých paprsků roste o sto šest, nezbývá než se porozhlédnout po sekačce na trávu.

    Pamatuju se, jak sem jako dítě jezdila na prázdniny k dědečkovi. Velký statek rovná se nekonečné louky, zahrady a trávníky. Milovala sem sušení sena. Tu vůni. O to míň samozřejmě tu práci. Přehazovat, čechrat, sklízet před deštěm. Nikdy sem dědečka neviděla použít nic jiného než srp a kosu. Neustále hledal brousek a já se neustále bála o své končetiny a jeho vlastně taky. Zvířátka si na seně pochutnávala celý rok. Když dědeček i zvířátka, tvář hospodářství se změnila. Pokrok nezastavíš!

    Sekačky pro každý trávník

    Pokud sekačku na trávu kupujete prvně, dejte na rady odborníků. Každý druh se hodí pro jiný trávník. Každému vyhovuje něco jiného. Pomocníků pro váš trávník je nepřeberné množství. Samosběrné, strunové, elektrické vs. benzínové, profesionální sekačky na trávu v podobě malých traktůrků, za jejímž volantem si budete připadat jako král všech trávníků!

    Zahradní sekačky na trávu jsou v dnešní době neodmyslitelným pomocníkem v opečovávání vašeho trávníku. Nejenom úspora vašeho času, ale především stejnoměrně sestříhaný trávník, jež reprezentuje svého majitele vás bude těšit. Samozřejmostí je konec urousaných bot a kalhot od přerostlé ranní trávy. A neméně opomenutelnou výhodou je i fakt, jež sice nepotěší dermatology, ale smrtelníky jistě ano, opálení je při letních dnech zaručeno!

    Nemusíte být domácí kutilové a zahrádkáři, stačí mít jen rozum v hrsti. Zahradní sekačky nesmí chybět na žádné chatě, chalupě, ale i v rodinném domku, ať už ve městě či na vesnici. A pokud si chcete práci ještě více usnadnit, poproste o posekání trávníku své děti či vnoučata za drobnou úplatu. Posaďte se a kochejte se nejkrásnějším trávníkem v okolí!

    Nebudete-li si stačit rady, ochotný personál vám na všechny potřebné dotazy odpoví a poradí s tou pravou sekačkou na trávu právě pro vás.  Zahradní sekačky na trávu čekají právě na vás!

    Přečtěte si také: