Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dejte vašim stěnám tvář – díky samolepkám na zeď

    15.12.2011, Veronika Vycpálková

    Samolepky na zeď jsou nevšední dekorací, která vám pomůže dotvořit stěny vašeho bytu či domu podle vaší osobnosti. Teď už za vás nemusí mluvit pouze barvy. Je to ideální možnost, jak rychle a příjemně zabydlet váš nový domov anebo jen oživit klasicky vymalovaný byt.

    Samolepky na zeď můžete nalepit téměř kamkoli. Na bílou anebo jakkoli barevnou zeď. Na obklady v koupelně či kuchyni, ale také na tapety. Jediné nároky na povrch jsou, aby stěna nebyla zaprášená a mastná.

    Můžete si vybrat z mnoha druhů samolepek, jako jsou například abstraktní, postavy, hudební, květiny a mnohé další. Jiná varianta, jak efektivně vyhledávat dekorace na zeď, je vyhledávat podle místnosti, do které budete samolepky umisťovat. Jestli příliš nefandíte složité aplikaci veselých tapet, které byste ale svým dětem rádi dopřáli, pořiďte jim veselé dětské samolepky na zeď s jejich oblíbenými postavičkami anebo zvířátky.

    Vánoce se blíží…
    V půlce prosince je také velmi důležité a vhodné podotknout, že jsou samolepky na zeď vhodným dárkem pro mnoho lidí ve vašem okolí. Určitě kamaráda potěšíte samolepkou jazzmana se saxofonem, když holduje jazzové hudbě. Kamarádce uděláte radost samolepkou koček, jestliže je jejich vášnivá chovatelka anebo se jí jen prostě líbí. A tak bych mohla pokračovat do nekonečna. Možná si říkáte, že na to už je teď trochu pozdě, ale nenechte se mýlit. Samolepky můžete objednávat na webu www.kvalitnisamolepky.cz až do 22. 12. a stále zboží stihne přijít do Vánoc. To znamená, že máte ještě spoustu času na to vymyslet, jaký motiv je pro vaše blízké vhodný. V případě, že žádný motiv nevyberete, stále není třeba zoufat. Můžete si nechat vytvořit samolepku na míru z vašeho oblíbeného obrázku anebo fotografie.

    Jak samolepky aplikovat?
    Spolu se samolepkou na zeď obdržíte ještě takzvanou přenosovou fólii. S pomocí této fólie samolepku přenesete na zeď tak, aby se nezměnil její tvar a popřípadě rozestupy mezi jednotlivými díly. Několikrát přejedete rukou po fólii, abyste samolepku na všech místech připevnili ke zdi, a poté přenosovou fólii opatrně odstraníte. A je hotovo.

    Přečtěte si také: