Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Radíme při zařizování bytu: Křesla

    13.12.2011, Lucie Veselková

    Obývací pokoj je jakousi pomyslnou vizitkou našeho bytu. Právě v této místnosti se odehrávají nejrůznější návštěvy a díky tomu, si většina z nás potrpí na vkusném nábytku, sedací soupravě či křeslech, právě zařízení obývacího pokoje může leccos prozradit o nás samotných.

    Při pořizování sedací soupravy nás ovlivňují nejrůznější faktory, důraz při výběru klademe na funkčnost, praktičnost, aby vše barevně ladilo s vybavením našeho bytu a podobně. Sedací soupravu si však nepořizujeme na celý život, většina z nás pořizuje sedací soupravy, křesla nebo lenošky v levných domech s nábytkem, kde je předpoklad, že si za pár let pořídíme soupravy nové.

    Existuje, však lepší řešení, než jen neustále navštěvovat nákupní domy s nábytkem a neustále si pořizovat nové věci. Buďme originální, to je přeci to, po čem většina žen touží. Proč si nezařídit svůj obývací pokoj stylově, kvalitně a navíc originálně? Ať už sedací soupravy nebo křesla, obojí neodmyslitelně patří do obývacího pokoje. U sedacích souprav bychom samozřejmě měli klást velký důraz na kvalitu a pohodlí, troufnu si říct, že více času než v posteli strávíme v obývacím pokoji - právě na gauči nebo v křesle. Přijdeme domů z práce a odpočíváme u televize nebo u knihy, během této relaxace bychom měli být naprosto uvolnění a cítit se skvěle.

    V tomto všem nám dokáží poradit specialisté ze studií, kde se zabývají čistě prodejem, ať již křesel nebo sedacích souprav. Do studia ani nemusíte jít s nějakou určitou představou, ale uvidíte, že si zaručeně vyberete.

    Pokud máte malý byt, určitě upřednostníte křesla před obřími sedacími soupravami. Výrobci dodávají na trh opravdu nepřeberné množství křesel, stačí si jen vybrat. K dostání jsou křesla otočná, polohovací a dokonce i rozkládací. Rozkládací křesla asi nejvíce ocení ty z nás, které občas mívají nečekané návštěvy.

    Rozhodně bychom si ale neměli pořizovat rozkládací křesla s tím záměrem, že na nich budeme celoročně spát. Tato křesla jsou spíše vhodná na občasná přespání.

    Jinak co se materiálu a kvality týče, tak ve studiích s nábytkem si sice připlatíme nějakou tu korunu navíc, na druhou stranu budeme mít kvalitní křeslo, či sedací soupravu a navíc náš obývací pokoj obživne designem, který není k vidění v každé druhé domácnosti.

    Přečtěte si také: