Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vybavte si kuchyň podle svých snů! Hned vám v ní bude lépe!

    27.11.2011, Michaela Rochovanská

    V kuchyni trávíme nejvíce času, a tak je nasnadě si ji vybavit tak, aby nám tam bylo co nejlépe. Pojďme si představit různé druhy takového nábytku, který nám umožňuje se v prostoru kuchyně pohybovat s co možná největší chutí do práce. Chuť do vaření přeci znamená chuť na talíři!

    Děti mají to štěstí, že nejvíce svého času mohou trávit v pohodlí svého dětského pokojíčku a věnovat se tam svým oblíbeným činnostem včetně lenošení. Tedy, pomineme-li tu neoblíbenou činnost, jakou je příprava do školy a učení. Pro nás dospělé ale nejsou strašidlem školní aktivity, nýbrž domácí práce, při kterých trávíme spoustu času především u kuchyňské linky.

    Pracujte s chutí

    Právě domácí práce nás vtáhnout každou chvilku do jedné jediné části našich příbytků – do kuchyně. A tak místo toho, abychom si od hektického dne odpočinuli v klidu na kanapi, musíme se přesunout do té části dne, která zavání dalšími povinnostmi. Nicméně ani kuchyň nepředstavuje pouze neoblíbenou místnost. Po našem kuchtění následuje to příjemné – konzumace našich výtvorů. Ať tak či onak, k příjemnému i užitečnému potřebujeme jediné, a sice vhodně zvolený nábytek, díky kterému nám bude v prostředí kuchyně dobře.

    Nezáleží příliš na tom, zda jsme majitelé velké či malé kuchyně. Protože i z té menší se dá vykouzlit krásná místnost. Stačí si ji jen správě rozvrhnout a vybavit. Velké divy dělají kuchyňské linky, kterým se rozhodně při návštěvě nepříliš oblíbené místnosti nevyhneme. A v dnešní době máme naštěstí na výběr z mnoha druhů nábytku, kterým můžeme náš byt zkrášlit, a to i po praktické stránce.

    Zařiďte si kuchyň dle své fantazie

    Kuchyň na míru si můžete vybavit zcela podle libosti, i co se barev týče. Dnes už si mohou i velcí vyznavači módních „výstřelků“ sestavit kuchyň dle svých představ. Je libo červená, fialová, zelená či třeba v dřevěném stylu? Všechno lze. Kuchyňské linky na míru, to je trend poslední doby.

    Sestavme si tedy kuchyň tak, aby se nám tam nejen dobře pracovalo, ale abychom ji brali i jako pohodovou místnost, kde si rádi dopřejeme i čas kávy a posezení s rodinou.

    Přečtěte si také: