Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • ŠETŘETE! Chytré způsoby, jak ušetřit peníze za rodinné výdaje

    17.11.2011, Lucie Veselková

    Každý den chodíme do práce a vyděláváme peníze, které jsme posléze nuceni utrácet za položky, které se objevují pravidelně na našich měsíčních účtech. Každá z nás doma musí svítit, musí prát, musí vařit a tak dále. Zkrátka a jednoduše si nedokážeme představit fungování našich domácností bez energií, jako je plyn a elektřina. Tyto energie jsou asi druhou největší položkou, hned po nájmu či hypotéce, která odchází pravidelně z našich účtů.

    Velkou výhodou je pro nás to, že je na současném trhu několik distributorů a my máme právo na to, abychom si vybrali, pro nás toho nejvýhodnějšího dodavatele, ať už zemního plynu či elektřiny.
    Možná si právě kladete otázku jako já, jak se v tom všem máte vyznat a jak si správně zvolit toho správného dodavatele. Nemusíte být žádnými expertkami, či studovat ČVUT, abyste se správně rozhodla a zvolila toho nejvhodnějšího dodavatele pro vaši domácnost, EON to udělá za vás!

    Na internetových stránkách dodavatele EON naleznete vynikajícího pomocníka, který vám pomůže při výběru nejvhodnějšího dodavatele energií, a tou je funkce porovnání cen plynu a elektřiny. Vyzkoušejte si to, věřím, že budete překvapená stejně jako já, kolik financí se dá uspořit, a jakým způsobem.
    EON však zdaleka není pouze jediný distributor, který nabízí porovnání cen za energie, existují samozřejmě i další webové stránky, které se věnují právě této problematice. Stačí, když si do vyhledávače zadáte např. porovnávání cen plynu a budete odkázána na patřičné stránky.

    Další zajímavou oblastí, kde se dají uspořit finance, je povinné ručení. Tato záležitost již dávno není ryze pánskou problematikou, ba naopak, i ženy jsou rády mobilní, a proto je možné na silnicích vídat stále více žen - řidiček.

    Nuže, milé dámy, jakou pojišťovnu používáte? Kde máte pojištěné své vozidlo? I v této oblasti se dají uspořit nějaké peníze, a peněz není nikdy dost. Rozhodně by proto nebylo od věci, abyste doma provětrala šuplíky a našla smlouvu od povinného ručení ať již k vašemu autu, či k autu vašeho partnera, a využila funkce porovnání povinného ručení. Nejen, že budete zcela určitě překvapena tím, kolik se dá ušetřit na povinném ručení, ale řeknete si, proč jste o tom nikdy před tím neuvažovala.

    Proč využít služby, která nám nabízí porovnání povinného ručení? Důvodů je hned několik! Budete seznámeni s tím, co která pojišťovna nabízí za produkty, a které povinné ručení by bylo pro vás tím cenové nejvýhodnějším. Dále se budete moci svobodně rozhodnout, kde své auto necháte pojistit, v případě, že se rozhodnete pro konkrétní produkt či konkrétní pojišťovnu, tak si o povinné ručení můžete zažádat ihned, a to online a navíc získáte slevu za to, že jste si své povinné ručení sjednala sama přes internet.

    Každá z nás má ráda peníze a ráda je utrácíme za krásné věci, proč tedy neušetřit na energiích a povinném ručení a ušetřené peníze jít utratit za nový kabát či kozačky?

    Přečtěte si také: