Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Koupě kvalitního kočárku – dejte svému miminku to nejlepší!

    13.11.2011, Lucie Veselková

    Narození potomka, je asi jedna z nejkrásnějších chvil v našem životě. S příchodem nového člena do rodiny také souvisí velké množství povinností a zařizování. Nejprve se s partnerem dohadujete, jaké jméno je pro vaše dítě to nejlepší, posléze přichází na řadu výbavička, kdy je zapotřebí nakoupit vše, od dětských plen, až po nejrůznější oblečky atd. Vše zkrátka musí být nachystáno před narozením potomka.

    Důležitou a samozřejmě nezbytnou součástí těchto příprav je i koupě kočárku. Současný trh je doslova přehlcen nejrůznějšími značkami kočárků a možná, že některé z vás si neví rady při pořizování této důležité věci, kterou kočárek bez pochyby je. Při výběru kočárku by neměly hrát hlavní roli finance. Peníze sice jsou, byly a budou asi vždy vodítkem pro převážnou většinu z nás, na druhou stranu si uvědomte, že v kočárku budete vozit své milované miminko, tudíž by to asi neměla být věc koupená v bazaru, která se vám před domem hned rozpadne.

    Veškerý sortiment, který je na trhu k dostání, je velmi moderní a je navrhován tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější maminky. Klasickým kočárkům už dávno odzvonilo. A pérové kočárky, ve kterých nás vozily naše matky, bychom dnes našli pouze v muzeích.

    Většina maminek klade při výběru kočárku velký důraz na praktičnost, skladnost a dobrou manipulovatelnost. Výrobky X-lander splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákaznic. Kočárky X-lander se vyrábí v nejrůznějších provedeních a barvách. Konstrukce samotného kočárku je společná pro všechny typy kočárků, čili je možné pouze obměňovat samotné korby. Některé korby fungují zároveň jako dětské autosedačky, což je velmi pozitivní. Nejen, že ušetříte peníze, ale zároveň ušetříte i prostor a spojíte dvě věci do jedné. Další samozřejmostí je velký výběr designu a s tím spojený také kvalitní doplňkový sortiment. Je možnost vybrat si, jak klasický kočárek na čtyřech kolečkách, tak sportovní kočárek se třemi kolečky apod.

    Již zmíněný doplňkový sortiment je velmi důležitý, pro vaše miminko potřebujete neustále velké množství věcí a všechny tyto věci potřebujete mít jak jinak než při ruce. Taška na rukojeť ke kočárku se stane pomocníkem k nezaplacení.

    Pokud právě řešíte problematiku výběru vhodného kočárku pro vašeho potomka, pak rozhodně neváhejte a prohlédněte si kočárek X-lander. Uvidíte, že budete překvapeni mnohostranností, nápaditým a osobitým designem. Kdo ví, možná to budete právě vy, kdo se rozhodne pro koupi sportovního kočárku X-lander a spojíte příjemné s užitečným. Vezmete vaši ratolest na čerstvý vzduch a navíc si u toho zajezdíte na in-line bruslích.

    Přečtěte si také: