Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vánoční speciál: Fotokniha z vlastních fotek – tohle ještě vaši blízcí pod stromečkem nenašli!

    31.10.2011, Radka Kapuciánová

    Ponožky, kabát, boty, knihy nebo parfém – to jsou dárky, které vídáme pod vánočním stromečkem nejčastěji. Vaše rodina a známí už nejspíš tuší, s jakým dárkem pro ně přijdete. Co takhle letos nadělit něco vskutku nového, svébytného, něco, co tu ještě nebylo?

    Dříve bylo tradicí, že každá rodina měla své rodinné album, v dnešní moderní době si všechny své fotografie uchováváme v digitální podobě v našich počítačích, kde si je můžeme kdykoliv prohlédnout, ovšem z obřadu vzpomínání nad fotografiemi se jaksi vytrácí kouzlo. Proto se mi tak zalíbil nápad pořídit si fotoknihu. Knihu plnou rodinných fotografií, kterou můžete umístit do vaší domácí knihovny a ukázat ji kdykoli přátelům a dalším návštěvám.

    Fotokniha se vyrábí v tvrdých deskách a různých provedeních – na výběr máte libovolný počet stran a různé formáty. Můžete si sami zvolit, jestli chcete formát čtvercový či standardní s umístěním fotek na šířku či výšku. Samotný výběr fotografií do fotoknihy je jen na vás – fotografie si můžete libovolně upravovat a používat i šablony, které jsou vám na internetu k dispozici.

    Pokud jste si ještě nepořídili kalendář na další rok, zkuste letos novinku – fotokalendář 2012. Takovýto netradiční dárek ocení jistě každý, kdo chce mít přehled v organizaci svého času. Fotokalendář 2012 je praktický a pěkný dárek v jednom. Můžete si vybrat ze dvou druhů – stolního či nástěnného. Stolní fotokalendář sestává ze čtrnáctidenního kalendária, celkem obsahuje třicet stran a tiskne se oboustranně. S tímto typem fotokalendáře se již nemusíte obávat, že zapomenete na narozeniny či svátek vašich blízkých. Nástěnný fotokalendář se tiskne na 13 stran vysoce kvalitního papíru, které jsou svázány kroužkovou vazbou. Stránky lze libovolně navýšit až do počtu 24 stran.

    Pokud zvolíte jako vánoční dárek fotoknihu či fotokalendář, můžete si být celkem jisti, že obdarovaný váš dárek ocení. Je to nápad originální, navíc se jím obdarovaný bude kochat po celý následující rok, a možná, že si jej schová i jako milou vzpomínku.

    Přečtěte si také: