Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Spojte radost s výběrem vhodných dupaček pro svá dítka

    27.10.2011, Michaela Rochovanská

    Mladé rodiny prožívají největší chvíle štěstí zajisté v době, kdy se jim narodí očekávaný přírůstek do rodiny. Pak začínají milé povinnosti a starosti, se kterými souvisí třeba to, jak své děťátko správně obléci. My vám v tomto článku poradíme, mezi jakými dupačkami můžete vybírat.

    Ještě v době, než radostně očekávané dítě přijde na svět, musí mít nastávající rodiče připraveno několik věcí, které miminko bude po narození potřebovat. Mezi touto povinnou výbavou každého mladého rodiče patří rozhodně kojenecké oblečení. Budoucí maminky jsou svým požehnaným stavem tak nadšené, že už oblečky pro miminka nakupují v té nejbližší možné době, tedy v čase, kdy ani neví, zda očekávají chlapečka či holčičku. Proto se dají do nákupní horečky, při níž nakoupí dupačky v neutrálních barvách. Většinou je tak po porodu drobeček oblečen do bílé barvy, kterou doplňují líbivé dětské obrázky.

    Obchody dnes nabízejí úplety v nejrůznějším provedení

    Když se však rodinka vrátí do tepla svého domova, chce to maličké odít co nejlépe. Holčičky už vidí v té nejkrásnější růžové barvě, chlapečka naopak nejčastěji v typicky „vyšmoulené“ modři. Stejně jako pro odrostlé děti a dospělé, i pro ty nejmenší nám obchody nabízejí obrovský výběr oděvního zboží. V obchodech tedy můžeme strávit hodiny a hledat jen ty nejhezčí kousky. Pro kojence a batolata je odění jasné – oblíbené dupačky.  Navíc tento druh oblečení je velmi praktický, neboť se vyrábí jak pro období zimní, tak letní. Musíte tedy vybrat to, které je pro dané roční období nejvhodnější.

    Potěšte děti oblečkem s medvídky

    Oblíbené dětské úplety se samozřejmě prodávají v nejrůznějších velikostech, a to již od velikosti 50. Kromě velikosti lidé nakupují pro svou ratolest takové kojenecké dupačky, které zdobí veselé obrázky. Nejčastěji na nich děti uvidí medvídky, pejsky, kočičky a další nejrůznější zvířátka, která mají dětské oči tak rády. Roztomilé bavlněné dupačky se vyrábějí především v pastelových barvách, které působí velmi optimisticky. Kromě oblíbené růžové a modré jdou nejčastěji na odbyt krásné dětské úplety v zelenkavé a žluté barvě.

    Tak do toho, potěšte svého prcka těmi nejkrásnějšími dupačkami, které se vám v obchodech nabízejí!

    Přečtěte si také: